2777
2789

بچه ها من ترم شیشم چند تا خواستگار دارم دانشگاه ولی فقط 21 سالمه یکیشون خیلی خوبه هم خوشتیپه قیافشم خوبه ولی داره میره المان و من نمیخوام برم اونجا

به نظر شما چه بگم به خواستگارام من اصلا تجربه ندارم و خیلی خجالت میکشم نمیتونم نگاه کنم تو صورتشون ، وقتی میگم زوده سنم کمه میگن یه مدت اشنا باشیم یا نامزد بشیم تا بعدا ازدواج کنیم ، ولی من دوست دارم اول عاشق کسی بشم  کاملا بشناسمش بعد وارد رابطه بشیم و هیچکدوم از این پسرا منو جذب نکردن ، من دارم کار اشتباه میکنم که رد میکنمشون ؟ 

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه خواستگار دارم خیلی خوبه میلیاردره دکتره خوشتیپ ترینه سیتیزن امریکاس آمااا میخام ردش کنم

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

منم یه خواستگار دارم خیلی خوبه میلیاردره دکتره خوشتیپ ترینه سیتیزن امریکاس آمااا میخام ردش کنم

سنت کم نیست عزیزم ، ولی بدون اطلاع خانواده جلو نرو، شماره پدرتو بده اگه واقعا نیتشون لزدواجه با خانوادت در تماس باشند ، بعضی پسرا میگن ازدواج ولی نیت دیگه ای دارن

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
بستگی به خودت داره آلمان برا خیلی ها رویاست وضع مالی پدرت چطوره معیارت چیه اینا خیلی مهم 

من اگه بخوام میتونم خودم مهاجرت کنم راحت چون معدلم بالاست و دانشگاهمم دولتیه ولی به خاطر خانوادم و تنهایی و غربت دوست ندارم