2777
2789

با شوهرم که ازدواج کردیم دوست بودیم و دانشجو بود باباش با هزار منت خونشو داد بهمون یکی دوسال نشستیم خیلیییی منت میذاشت بعدم مجبور بودیم  نزدیک مادرشوهر باشیم تو هرکاری دخالت می‌کرد چه روزایی که اشکمو درنیاورد  حالا خداروشکر وضعمون خوب شده هیچ‌ نیازی به خونه و پولشون نداریم شوهرم میخواد سمت مامانم خونه برام بگیره برم پیشش🥲 و مطمئنم یه دعوای شدید در راهه که مادرشوهر نذاره بریم 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

خوش به حالت دعا کن انشالله منم مستقل بشم ببینم چه طعمیه😍

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ساعت با مادرت فاصله داری؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

خودتون تصمیم بگیرید

رک اگردخالت کردن بگولطفابزاریدخودمون بیشترمیفهمیم چون سوادمون بیشتره

سوادربطی به فهم نداره

ولی وقتی طرف بیشعورباشه دخالت کنه توهم اینطوری بگودیگه خفه میشن

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
عزیزم چ با منت چ بی من اونا تو شرایط سخت بهتون کمک کردن  احترامشون رو نگه دارید

از سر اجبار و با منت 😑

از سر اجبار و با منت 😑

دقیقا

نمیکردن منت هم نمیزاشتن

ماکه ازشون نخواستیم

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
یه خونه وسط بگیرین دیگه عزیزم که دعوا نشه

نمیشه شوهرم خیلی وقتا سر پروژه هس نیس خیلی تنهام 

خب یه خونه بگیر که هم از خانپاده خودت دور باشی همم خانواده شوهر بلاخره هر چی هم باشه یه حرفی سخنی چ ...

دو سه سال نزدیک مادرشوهر بودیم حالا چه اشکالی داره یه چند وقتم برم پیش مامانم! خواهرشوهرمم تو عقده میگه فقط پیش مامانم خونه باید بگیری