2777
2789

خانوما بین اطرافیانتون ،برادر و… متوجه شدید که‌ملاک ازدواج اقایون چیه؟؟؟

گاهی حس ناکافی بودن دارم 

نه این که خدایی نکرده  بعضی حرفام حمل بر خودستایی باشه 

بشدت معمولی هستم و بخدا اصلا قصد خاصی ندارم چون کسی که‌منو نمیشناسه  

ولی دوست دارم نظرتون رو راجب ازدواج دختری تو این جایگاه بدونم 

خانواده محترم تو مردم /خواهر و برادرام تحصیل کرده و جایگاه معمولی و  خوبی دارن/خودم فرهنگی ام  و مشاور تحصیلی/قدم کوتاه تره البته ولی نه خیلی کوتاه /قیافه خیلی معمولی که حتی خودم گاهی فکر میکنم خیلی قشنگ نیس به اون صورت/خانواده از نظر مالی در سطح خوبی(رو به بالا )و بازاری ان/تو مردم جای خوبی داریم / اعتقادی هستم (نماز روزه )ولی اصلا ادعای مذهبی بودن ندارم/خواهرام به نجابت و پاکی و خانه داری  و سلیقه زبانزدن و….

استعداد و توانایی هایی هم دارم /زیاد به خونه داری  و آشپزی اشراف ندارم /اخلاقم خیلی هم عالی نیست ولی دارم روش کار میکنم /یکمم ظرفیت ندارم و زود عصبی میشم /ولی در کل جلو مردم به عنوان دختر با ادبی شناخته میشم /(چارچوب روابط و محرم و نامحرم برام مهمه و از این قبیل مسایل)و….

خواهشا با صداقت بگید …نه ناراحت نیشم و نه خوشحال فقط میخوام حدس زنانه شما رو بدونم …

خیلی معیارات سطح پایین و چیپن🥱 

دختری خوبه که بی سواد باشه وحشی باشه و در خانواده بد بزرگ شه 

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب در چه مورد باید نظر داد عذر میخوام من فقط متوجه شدم شما یک خانم باکمالاتی هستین که یک نقدار اخلاقتون تند هست و دارین روش کار می کنید جایگاه خوبی دارید و بسیار عالی هست که محرم و نامحرم رو رعابت می کنید 

خب حا لا چه نظری بدم

اره من اشکالی ندیدم

ولی ای کاش میدونستی همین مورد چقدر گاهی میره رو مخم وناراحتم میکنه ….من طاهر بین نیستم  

اصلا حدای از بحث ازدواج گاهی حس ناکافی بودن سر این موضوع طاهر بهم دست میده