2777
2789

این وسط کی بود که پاش میلنگید.... 

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این وسط کی بود که پاش میلنگید.... 

هیچی نذاشتن 

فقد محب رفت صحنه قتل یه مدرک پیدا کرد که مال منصور بود

بعدم فهمیدن منصور همه کاره بود 

اخرشم نعیم تو زندان منصور خفه کرد

همین و تموم شد😑😑😑

هیچی نذاشتن  فقد محب رفت صحنه قتل یه مدرک پیدا کرد که مال منصور بود بعدم فهمیدن منصور همه کار ...

آره حیف خیلی از جزئیاتو برای بیننده روشن نکردند

کی از خانواده عباس رضایت گرفت 

رضا و صدرا چه نسبتی باهم داشتند،؟ 

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما
آره حیف خیلی از جزئیاتو برای بیننده روشن نکردند کی از خانواده عباس رضایت گرفت  رضا و صدرا چه ...

خیلب چررررند تموم شد،

بخداااا دیگه هیچوقت هیچوقت هیچوقت فیلم ایرانی نمیبینم

آره حیف خیلی از جزئیاتو برای بیننده روشن نکردند کی از خانواده عباس رضایت گرفت  رضا و صدرا چه ...

دوستِ منصور دیگه، اون یکم کمکش میکرد. 

آخرم رفتن گرفتنشون.

رضا و صدرا هیچ نسبتی نداشتن ، حالا بعضیا الکی میرن فیلمو زوم میکنن رو پرونده چرت و پرت میذارن توی مجازی. اصن هیچ جای فیلم گفته نشد فامیلی صدرا صحرایبه، بعد پلیسم اینفد گیج نیستن که نفهمن، اونم تشابه فامیلی صحرایی که کمه

استادی این کارا کرد رضایت گرفت مشخص بود وقتی مامورا رفتن اون وسایل و دیدن رضا و صدرا هم هیچ نسبتی نداشتن این و حس و القا کرد که شک کنیم 

فقط این معلوم نشد مژگان خونه رو داد برا نعیم 

😊😊

اصلا خیلی مسخره است اینا که میدونستن نعیم قصد کشتن منصور رو داره چطور اجازه دادن اینا با هم تو یه بند بیفتن

بعد اونا که حموم رو خالی کردن بعد اول نعیم داشت کشته میشد چرا هیچکس نیومد کمکش

من جای کارگردان بودم رضا رو میگفتم بره ارز مامان منصور رضایت بگیره بعد که نعیم آزاد شد صحنه اول فصل اول رو نشون میدادم که تو قهوه خونه منتظر رضا بود و عکس ساحل نگاه میکرد. احساسی هم خودتون🤣🤣🤣