2777
2789

دو سه ساعتی هست گفتن دایی بابام  مرده چقدررر برنامه ریزی کرده بودیم 😭😭😭😭😭😭

من اصلا شناس ندارم دفعه پیش عموی شوهرم مرد اینبار هم دایی بابام نگید فامیل دوره دایی پدرمه اونوقت پدرم چجوری بیاد عروسی من؟خیلی هم صمیمی ان

از اون طرف شوهرمم میگه من دیگه واینمیستم باید عروسی بگیریم انگار از یه دستم بابام گرفته از یه دستم شوهرم اون میکشه منو اون طرف این میکشه منو اینطرف چرا باید اصلا اینجوری بشه دایی بابام ۱۰ سال بود مریض بود منتظر عروسی ما بود بمیره😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا یادمه تو رو

خب نمیشه برین اجازه بگیرین عروسی برگزار بشه؟

حالا باباتم بیاد که نمیخواد برقصه

آروم بشینه یه کنار

ولی فامیلاش نیان

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ای بابا خیلی بده میفهممت انقد بدمممم میاد از ایت فامیلای ک مریضن یهودم عروسی ی جوون بدبخت میفتن میمیرن اه 😡😡ادم خیلیییییییی ناراحت میشه خداکمکت کنه😔😔

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم  بعد از 40 بویرید  ناراحتی نداره  از اینایی هستید مه ...

۱ سال صبر به کنار ما تا اینجا اندازه دوتا عروسی پول خرج کردیم😭 بمونه حداقل سه چهار ماه میمونه محرم و صفرم تموم بشن

۱ سال صبر به کنار ما تا اینجا اندازه دوتا عروسی پول خرج کردیم😭 بمونه حداقل سه چهار ماه میمونه محرم ...

بعد چهلمش بگیرین بره،قبل محرم،آخرای خرداد

اونام درکتون میکنن

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بابا همه چی رزروه دهم عروسیم بود😔

الهی قربونت برم 😟

درکت میکنم عزیزم خیلی سخته 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

😭😭😭😭😭😭😭😭یاسمننن

چیشد عروسی نمیگیرین؟!

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍