2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهن مردم همیشه بازه هرکاری کنی پشت سرت ی چی میگن پس کاری ک می‌دونی درسته روبایدبکنی 

متاسفانه من همسرم خودش دادخواست داده و من دوس ندارم طلاق بگیرم ، از آینده میترسم 

واسه مرد هم تبعات داره ؟ یا انگار اتفاقی نیفتاده و بد نیس ؟ 

نه چه زشتی ای داره؟ خب بگن دهن مردم به گه خوری همیشه بازه. الان طلاق عادی شده اونجوری قبح نداره. برای مردا اتفاقا تبعاتش بیشتره به نظر من بعدا بخواد دوباره زن بگیره بیشتر بهش سخت میگیرن نسبت به زن ها 

نه چه زشتی ای داره؟ خب بگن دهن مردم به گه خوری همیشه بازه. الان طلاق عادی شده اونجوری قبح نداره. برا ...

من خیلی میترسم همه بگن شوهرش اونو نخواست و طلاقش داد 

ی ذره ذهنتون رو وسیع کنید و قشنگتر فکر کنید این فرهنگ های غلط چیه واقعا

خب دوتا ادم بودین که ی تایمی حس کردین مناسب همدیگه اید ولی الان اون حس رو نمیگیرید حالا درسته این وسط ی چیزایی ثبت میشه پس به تصمیمش احترام بذار 

من خیلی میترسم همه بگن شوهرش اونو نخواست و طلاقش داد 

واای چقدر ترسو و دهن بینی 😄 خب بگن اگه جلوت گفتن بگو اره ای بابا خیلی ناراحتم رد شو برو. روزی چندهزارنفر دارن طلاق میگیرن این حرفا چیه. 

عزیزم مگه تو خدا نداری؟

از چی میترسی؟

توکلت به خدا باشه. تو که نمبخوای طلاق بگیری. اون کتک زده حالا طلاق میخواد بده. بدرک. نترس

انشالله یا شوهرت سرش به سنگ میخوره وومیاد دلجویی ووبا عزت میری سر زندگیت و یا جدا میشی و یه ادم خوب میاد تو زندگیت تلافی این زندگی برات در میاد

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
عزیزم مگه تو خدا نداری؟ از چی میترسی؟ توکلت به خدا باشه. تو که نمبخوای طلاق بگیری. اون کتک زده حال ...

امیدوارم مشکلم حل بشه و بتونم خودمو جمع و جور کنم ، ممنونم از نظرتون لطف کردین 😘😘😘😘