2777
2789
عنوان

یه سوال راجع به تلگرام🤔

472 بازدید | 42 پست

میشه یه شماره فیک گذاشت به جای شماره خودت؟

من دوستم به جای من به یکی پیام میده و اون فرد شک کرده ک واقعا منم شماره خودش رو باز کرده و الان منتظره ک منم شماره‌رو باز کنم آیا امکان داره دوستم شماره رو باز کنه شماره من بیوفته؟

نمی‌دونم چه جور توضیح بدم😂🤦🏻‍♀️

یعنی شماره‌ش رو باز کنه اما به جای شماره خودش شماره من بیوفته،امکان داره؟

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شماره مجازی داشته حتمن یه اپ هست باهاش شماره های خارج میسازن و اکانت میسازن

ببینید الان اکانت داره من تل نداشتم مجبور شدم با تل اون پیام بدم بعد الان اون فرد شک کرده ک واقعا منم و شماره خودش رو باز کرده ک منم شماره‌م رو باز کنم مطمئن شه منم 

میخواستم بدونم راهی هست ک دوستم شگاره رو باز کنه ولی به جای شماره خودش شماره من دیده بشه؟

فقط میتونم کمکت کنم ک بدونی تلگرامت هک کرده یا ن ک داره جات پیام میده، همین

مررسی گلم♡

نه مشکل من اینه میخوام شماره رو باز کنم اما به جای شماره ای ک باهاش اکانت رو ساختم یه شماره دیگه نشون داده بشه،امکان داره؟

مررسی گلم♡ نه مشکل من اینه میخوام شماره رو باز کنم اما به جای شماره ای ک باهاش اکانت رو ساختم یه شم ...

ن فکر نکنم

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
خیلی سوالت سخته ولی فکر کنم جوابش خاک حاصلخیز میشع    

😂🤦🏻‍♀️والا خودمم گیج شدم موندم چطور توضیح بدم

مررسی گلم♡ نه مشکل من اینه میخوام شماره رو باز کنم اما به جای شماره ای ک باهاش اکانت رو ساختم یه شم ...

عشقم باید از قسمت تغییر شماره شماره ای که خودت میخایو وارد کنی ولی در اون صورت یه مشکلایی داره برا تلگرام آوا

ساده نیست مسیر اما بلاخره میرسم🙃میرسم تا لبخند خدارو ببینم 💚✨یا باید بخوابمو خواب رویامو ببینم🤝🏻😍
عشقم باید از قسمت تغییر شماره شماره ای که خودت میخایو وارد کنی ولی در اون صورت یه مشکلایی داره برا ت ...

چ مشکلاتی ببینیم می ارزه یا نه😂

عشقم باید از قسمت تغییر شماره شماره ای که خودت میخایو وارد کنی ولی در اون صورت یه مشکلایی داره برا ت ...

نمیشه شماره رو فقط برا همین یه اکانت تغییر بده؟