2777
2789
عنوان

میشه کیت تخمک گذاریمو ببینید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 19 پست

🔸احتمال #بارداری بعد از #پریود چقدر است؟

🔸بیشترین زمانی که #اسپرم می‌تواند در سرویکس زنده بماند، 5 تا 7 روز است. در این شرایط اگر خونریزی شما در روز ششم تمام شود و روز هفتم رابطه بدون جلوگیری داشته باشید، تخمک گذاری ممکن است در روز یازدهم رخ دهد. اسپرم ممکن است در لوله های فالوپین باقی مانده باشد و باعث باروری تخمک ها شود. در نتیجه احتمال بارداری بعد از پریود امکان پذیر می‌شود.

🔸بیشتر بارداری ها در رابطه‌ای که 5 روز پیش از تخمک گذاری یا روز تخمک گذاری انجام شود، اتفاق می‌افتند.

اگر قصد بارداری دارید، رابطه یک شب در میان تا 14 روز بعد از پایان خونریزی شانس بارداری را بالاتر می‌برد.

https://bit.do/eSKuH

@ninisite

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
یه برگه تو جعبع ش هست بخونی دقیق توضیح داده نوشته اگه سیکل قاعدگی چند روز باشه شما چندم اقدام داشته ...

آخه دوماههه نامنظمه پریودم...ومممنونم عزیزم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🔸احتمال #بارداری بعد از #پریود چقدر است؟ 🔸بیشترین زمانی که #اسپرم می‌تواند در سرویکس زنده بمان ...

خیلی ممنون عزیزم بابت راهنمایی هات

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
دوستان یه سوال من امروز کیت تخمک گذاری گذاشتم دوخط پررنگ افتاد یعنی چه؟؟ راهنماییم کنید ممنون میشم ...

منم سر در نمیارم والا ...ولی فکر کنم باید اقدام کنی