2777
2789
عنوان

بخاطرش درسمو ول کردم که حالا برگرده بهم بگه گوه نخور ،٫

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 64 پست
فک میکنم تباه شدم من درسو خیلی دوست داشتم واقعا میگم 🥺 فک میکنم یه آدمم که به هیچ درد این جامعه ن ...

این حست الان طبیعی هستش 

مهم نیست افسرده نباش 

فکر کن و منطقی باش 

برای آینده ت برنامه ریزی کن 

سعی کن یه راهی پیدا کنی و اینم بدون ازش سر هستی که سعی میکنه این کمبود رو با این توهین ها جبران کنه برا همین اصلا ناراحت نشو فقط منطقی باش و فکر کن و برنامه ریزی کن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اتفاقا با هرکی مثل خودش باید بود

اگه منم مثل اون بشم دو روز دیگه تکلیف بچه هامون چی میشه 

من میخوام اون مثل من بشه 🥺😔

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
نمیزاره آخه  من خیلی درسو دوست داشتم 😔 هروقت یکی رو میبینم که داره از مدرسه میاد حالم یه جور ...

مدرک تحصیلیت چیه ؟ اینطوری ک معلومه شما و شوهرت از لحاظ تفکری و شخصیتی خیلی متفاوتین

این حست الان طبیعی هستش  مهم نیست افسرده نباش  فکر کن و منطقی باش  برای آینده ت ...

مرسی گلم ❤️🙏🙂

آره باید آینده رو درست کنم 

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

عزیزم پنجاه سال پیش که نیست

الان تو هر سنی هر مقطعی که بخوای میتونی درس بخونی

اگرم نخونی قطعا از تنلی و بی ارادگی خودته

وگرنه میتونی با زبونی خامش‌کنی که درستو ادامه بدی

یه مقطع هم که ازش سر باشی زبونش کوتاه  میشه

دفعه بعدی ام اینجوری گفت بگو نمیخورم ! گذاشتم بذا شما !! والا ...

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
ما که درس خوندیممم.هیچ گوهی نشدیم

اینو نگو 

حداقل درک و شعور رو بالا می‌بره گلم

مدرک تحصیلیت چیه ؟ اینطوری ک معلومه شما و شوهرت از لحاظ تفکری و شخصیتی خیلی متفاوتین

حتی نذاشت دیپلم بگیرم 

من زود ازدواج کردم یعنی تقصیر مامانم بود 😔

آره یه دنیا باهم فرق داریم من دلم میخواد روز به روز پیشرفت کنم تحصیل کنم با ادب و با شعور باشم ولی اون نه 😖🥺