2777
2789
عنوان

تور خدا دعا کنید برام نامزدیم بهم نخوره😞

| مشاهده متن کامل بحث + 5082 بازدید | 196 پست
پنچ سال بهم بودیم فامیل هم هستیم  فکرش نمی کردم اینکار کنه بعد پنچ سال بره زن دیگه صیغه کنه

😑اصلا کم نیار به خانوادتم بگو که به زور با من وارد رابطه شد و من ازش حامله شدم بعد با حرف مامانش مجبور شدم سقط کنم بعد این رفت یکی دیگه صیغه کرد در کل فرقی به حالت نمیکنه بعد عروسی با یه بچه برمیگشتی  بدتر بود خدا تو شکر کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابگاه که بودم یکی عین شما بود پسره اینقدر قربون صدقش رفت حتی می برد لوستر خونه مشترک و غیره رو انتخاب کنه و... اعتمادسو جلب کرد بهش گفت این ناخواسته سقط کن بهترین جا رو پیدا و سقط کرد بچه چند ماهش بود خیلی دختره درد کشید و دارو و... چون غیر قانونی ساکشن کرده بودن خیلی دستش بسته بود پسره یهو ولش کرد گفت ماموریت تهرانم تو همون حال...بعدم کات دو هفته ای ژول کشید حال دختره بدتر شد بردیم دکتر زنان گفت اصلا سقط انجام نشده و... آسیبهایی وارد شده حالا اینم عذاب وجدان که چون محرم آدم کشتن این شد ای داد پسره کسی که مدعی بود مأموریت داره می ه خارج ایران دو روزه پیداش شد دوباره باهم عالی بودن چقدر تقویتی و... بش میگفتم بخدا فریبا میده سقط کنی اینکار شد طرف خیالش راحت شد کلا هیچ نه بعدها گردن گرفت نه هیچ

البته اون می گفت نامزد دوست پسرش بود شما اگه عقد هستین که مشکلی نیست اگه نه بگو ظاهراً نیفتاده و حداقل گوشمالیش بده یکسری امتیازها بگیر یا برو پزشکی قانونی شکایت کن و.... چون به دوست من گفته بودن بارداری بعدیش بسیار سخته راحت کوتاه نیا

😑اصلا کم نیار به خانوادتم بگو که به زور با من وارد رابطه شد و من ازش حامله شدم بعد با حرف مامانش مج ...

آفرین این خوبه بگو با زور با من رابطه داشته دست پیشو بگیر دختر بزار تو برنده بازی چرا باید همیشه خانوما لطمه بخورن بگو با زور خودشونم بچه رو انداختن

من ازش سند همه چی دارم  میگه الان می خوام ازت جدا بشم به خاطر اینکه بچم انداختی

خب چه بهتر كه سند داري 

بنظرم برو شكايت كن قبلش برو پيش وكيل 

بگو گولم زدن و جريان مادرشوهرت هم بهش بگو 

ديگه مادرشوهرت كه نميتونه تو دادگاه قسم قرآن رو دروغ بخوره كه 

فقط يسوال روش سقطت چجوري بوده ؟؟

درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !
اوه اوه اینا خانوادگی شیاد و عفریته هستن اسی جان جون خودت نجات بده فرار کن به خدا بدبخت میشی با اینا ...

من از وقتی خانواده فهمیدن من باهاش هستم هر ثانیه سر کوفتم می کنم بهش میگم بیا بریم سر خونه زندگیمون همه فامیل بدونن خودم میرم درخواست طلاق میدم

دختر تو خیلی اشتباه کردی  بدون عقد حامله شدی؟؟؟ این اقا و خانواده اش به دردت نمی خورن اصلا&nb ...

مامانم بفهمه سکته می کنه 

بهش میگم بریم سر خونه زندگی همه بدونن بعد خودم میرم درخواست طلاق میدم 

میگه نه چرا بچه رو سقط کردی 

عزیزم . اولا که چیزیه که اتفاق افتاده دیگه خودتو سرزنش نکن بابت هیچی . 

دوما ، زندگیت رو از نو بساز ، پولامو جمع کن برو ترمیم این پسره رو هم ول کن اگه بگیر بود ۵سال معطل نمی‌کرد.  بذار با همون زن صیغه اییش خوش باشه

چقدر ساده ای،هزار بار تو این نی نی سایت گفتم بد ترین پدر مادرهم از صدتا دوست و رفیقو آشنای به ظاهر د ...

من اون موقع که قبل نامزدی بهم بودیم مادرش در جریان بود همش دور ورم بود 

همیشه خودش میگه من بزرگ کرده واقعا راست میگه همش اون پیشم بود