پنچ سال بهم بودیم فامیل هم هستیم فکرش نمی کردم اینکار کنه بعد پنچ سال بره زن دیگه صیغه کنه
😑اصلا کم نیار به خانوادتم بگو که به زور با من وارد رابطه شد و من ازش حامله شدم بعد با حرف مامانش مجبور شدم سقط کنم بعد این رفت یکی دیگه صیغه کرد در کل فرقی به حالت نمیکنه بعد عروسی با یه بچه برمیگشتی بدتر بود خدا تو شکر کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوابگاه که بودم یکی عین شما بود پسره اینقدر قربون صدقش رفت حتی می برد لوستر خونه مشترک و غیره رو انتخاب کنه و... اعتمادسو جلب کرد بهش گفت این ناخواسته سقط کن بهترین جا رو پیدا و سقط کرد بچه چند ماهش بود خیلی دختره درد کشید و دارو و... چون غیر قانونی ساکشن کرده بودن خیلی دستش بسته بود پسره یهو ولش کرد گفت ماموریت تهرانم تو همون حال...بعدم کات دو هفته ای ژول کشید حال دختره بدتر شد بردیم دکتر زنان گفت اصلا سقط انجام نشده و... آسیبهایی وارد شده حالا اینم عذاب وجدان که چون محرم آدم کشتن این شد ای داد پسره کسی که مدعی بود مأموریت داره می ه خارج ایران دو روزه پیداش شد دوباره باهم عالی بودن چقدر تقویتی و... بش میگفتم بخدا فریبا میده سقط کنی اینکار شد طرف خیالش راحت شد کلا هیچ نه بعدها گردن گرفت نه هیچ
البته اون می گفت نامزد دوست پسرش بود شما اگه عقد هستین که مشکلی نیست اگه نه بگو ظاهراً نیفتاده و حداقل گوشمالیش بده یکسری امتیازها بگیر یا برو پزشکی قانونی شکایت کن و.... چون به دوست من گفته بودن بارداری بعدیش بسیار سخته راحت کوتاه نیا