یه تاپیک زده بود معرفی کرده بود یه جنگیر رو.تاپیکش هس،اما خودش نیس.خواستم اطلاع بدم اونی که معرفی کرده ازش شکایت شده به اتهام کلاهبرداری های میلیونی و فساد اخلاقی....باهاش تماس نگیرید.
گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ خواهر ها میشه یه صلوات بفرستین من زودتر مشکلاتمون حل بشه برم سر خونه زندگیم👩❤️👨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه کاربری بود به اسم خدا جون.جدیدا دو تا تاپیک زده بود راجع به علوم غریبه،آخرین تاپیکش یه راقی و جنگیر معرفی کرده بود شماره هاشم گذاشته بود.اون موقع خیلی از کاربرا دنبالش بودن گفتم اطلاع بدم که طرف قابل اعتماد نیس،تماس نگیره کسی.
اصلا قبلا تاپیک های اقدام و بارداری داشت فقط،یدفعه شروع کرد راجع به علوم غریبه تاپیک میزد ،انگار یکی دیگه داشت از اون کاربری استفاده میکرد.اصلا نحوه بیان و ادبیاتش به صاحب کاربری نمیخورد
من بهش پیام دادم گفتم طرف کلی شاکی داره،جریان چیه؟چند روزه جواب نداده بود.امروز دیدم پیاماش حذف شده،صفحه کاربریشم میرم میگه اطلاعاتش در دسترس نیس،اما آخرین تاپیکش هس تو گوگل.حالا نمیدونم کاربریش تعلیق شده یا من بلاک شدم یا چی