2777
2789

یکی از فامیل های همسرم باردار بود و تو دوران بارداری خیلی قلیون میکشید منم روم نمیشد بهش بگم حتی اینجا هم تاپیک زدم عوارضش رو پرسیدم امروز مادرشوهرم زنگ زد گفت فلانی زایمان کرده حالا وقت زایمانش تیر بود و زایمان زودرس داشته

گفت دفع پروتئین داشته من خر یهو ذهنم رفت سمت قلیون کشیدن این تو دوران بارداری و‌ همین حرف رو به مادرشوهرم زدم کاش اصلا دهنمو میبستم یکی نیست بگه اصلا به تو چه هرچی بوده تموم شده و اون الان زایمان کرده خودشم حالش اصلا خوب نیست

مادرشوهرم خیلی تعجب کرد و گفت چقدر نادونه من تو بارداریش کسی هم قلیون یا سیگار میکشید دست اینو میگرفتم میبردم تو اتاق که دودش بهش نخوره

بعدش به مادرشوهرم گفتم حالا شما به کسی چیزی نگید اون خودش الان حالش خوب نیست 

ولی الان خیلییییی عذاب وجدان گرفتم به خاطر اینکه به مادرشوهرم گفتم من خیلی دهن لقم😔😔😔

اون دختره بیچاره تو جمع صمیمی خودمون قلیون کشید من چرا آبروشو بردم

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی پیش میاد عزیزم فقط دوباره بهشون بسپار که این قضیه بین خودتون باشه ان شاءالله زودتر خودشو بچه اش حالشون خوب خوب بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نباید میگفتی دیگه

آره واقعا نمیدونم چرا جو‌گیر شدم خیر سرم اومدم مثلا برای زایمان زودرسش دلیل بیارم کلا گند زدم 

حتی میترسم مادرشوهرم یهو این حرف رو پیش کسی مثلا به قول خودش سربسته بگه چون پدرشوهر این خانم خودشون مسئول آزمایشگاه هستن و کاملا چیزای پزشکی رو میدونن یهو میترسم به پدرشوهرش تو قالب سوال کردن بگه

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴