2777
2789
عنوان

درمان کیست تخمدان پاراوارین چیه

508 بازدید | 6 پست

سونو دادم گفت که یه کیست ۷۰در ۸۰میلی متر داری از این نوع که کنار لوله هستش یعنی درمانی نداره؟موهام همه ریخته کلافه شدم دکتر رفتم اسپیرونولاکتون و سیپتروکامپاند داده ریزشم کم شده ولی میترسم اصلا فایده نداشته باشه واسه درمانش:/

درمان داره بابا محتملا تا سه ماه دیگه کوچیک و نابود میشه نشدم یا داروتو عوض میکنن یا جراحی

مطمئنی؟؟آخه میگن این نوع کیست هیچ دارویی روش اثر نمیکنه چون تو رحم نیست و کنارشه واین میترسونم:/ممنونم ازت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی؟؟آخه میگن این نوع کیست هیچ دارویی روش اثر نمیکنه چون تو رحم نیست و کنارشه واین میترسونم:/ممنو ...

ارره بابا اگه بزرگ تر از ۱۰ سانت باشه ممکنه جراحی کنن جراحیشم با بیهوشیه سختم نیست ولی مال تو کوچیکه ، بعدم ربطی به رحم نداره شما داری با دارو درمان میشی دارو وارد خون میشه و روی کیست حالا هرجا که باشه گیرنده داره و اثر میذاره

سلام وقتت بخیر باشه

منم همین نوع کیستو دارم خیلی اذیتم همش درد و خونریزی دارم دکترم گفت دارو روش تاثیر نمیزاره و تنها راهش عمله اما باور کن اشتباه میگن اگر داروی خوب بخوری کیست هرجایی که باشه از بین میره

من خیلی قرص هورمونی خوردم واقعا فایده نداشت ولی الان یه عصاره و مقطر مخصوص میخورم خداروشکر کیستم داره کوچیک میشه و از بین میره