2777
2789

اصلا نمیدونم چکارش کنم چونکه بگم جیغ نزن یا بهش بی محلی کنم درک نمیکنه بازم کارخودشو میکنه.تو محیط اطرافشم کسی اهل جیع و داد و دعوا  ... نیست .چطوری میتونم ازسرش بندازم

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام نگرانت کنم تخصص هم ندارم اما اوتیسم درجات مختلف داره.. شایدم طبیعیه ولی عقل حکم میکنه زودتر ...

نه اصلا شکرخدا علائم اوتیسم نداره قبلا خوذم فرمشو پرم کردم توی بهداشت حتی یک موردم نداشت. رفتاراشم کاملا طبیعیه فقط عادت کرده همیشه باهاش بازی بشه همیشه توجه همیشه ببرنش بیزون و... و الان وقتی دیگه چیژی خلاف میلش باشه جیغ میکشه .خس میکنم خانوادم زیادی لوسش کردن چون همیشه پیششونه

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
منم بچم یک سالشه یه مدت جیغ میزد از سرش افتاد خود به خود شما بجه تون راه میره؟

تازه چندقدم میره درحد ۵.۴ تا

گاهیم بیشتر ولی هنوژ مسلط نشده چند‌روزیه ک راه میره.

شما چی

کاملا طبیعیه جیغ زدنو کشف کرده فقط نباید بذاری عادتشبراش تثبیت بشه وقتی جیغ زد تو پچ پچ حرف بزن باهاش یا فقط لبتو تکون بده صدایی در نیار حس کنه صداتو نمیشنوه ساکت بشه وقتی ساکت شد دوباره عادی حرف بزن اگر دوباره جیغ زد دوباره تکرار کن این کارو .به مرور از سرش میفته یا وقتی شروع میکنه جیغ زدن یه رفتار مهیج انجام بده تا حواسش پرت بشه مثلا با ذوق زیاد یه توپ رو بالا پایین بنداز . اگر اومد بازی کنه باز جیغ میزد قاطع بگو جیغ نه بازی کنیم . اگر کدهای کوچیک بدی متوجه میشه . نگو جیغ نزن سرمون درد گرفت .چون متوجه نمیشه . ولی بگی جیغ نه بازی کنیم درک میکنه چون پیامش کوتاهه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تازه چندقدم میره درحد ۵.۴ تا گاهیم بیشتر ولی هنوژ مسلط نشده چند‌روزیه ک راه میره. شما چی

منم همون پنج شش قدم برمیداره ولی زود زود میوفته نمیدونم چیکار کنم دردش نیاد با خودم میگم پتو بندازم تو خونه😆

کاملا طبیعیه جیغ زدنو کشف کرده فقط نباید بذاری عادتشبراش تثبیت بشه وقتی جیغ زد تو پچ پچ حرف بزن باها ...

وای چ نکات خوبی بهم گفتی حتما رعایت میکنم. ولی مثلا میخواد بره تا بالکن خطرناکه ؛ برم بیارمش جیغ میکشه دیگه اونموقع فکز نکنم توجه کنه بهم چون دازه تلاش میکنه با شیطنت اززیر دستم دربزه سمت بالکن😀

ولی حتما رعایت میکنم دقیقا همینه ک گفتید کاملا مشخصه جیغو تازه کشف کزده 

منم همون پنج شش قدم برمیداره ولی زود زود میوفته نمیدونم چیکار کنم دردش نیاد با خودم میگم پتو بندازم ...

ن پسرمن هنوژ اکثروقتا ترجیحش ۴دست وپاست .اونم میفته‌ولی دیگه چه میشه کرد خونع پدرم اکثرش فرشه یکم سرامیک داره ک خالیه خونه خودم بیشترس پارکته اونجا خیلی اذیت میشه برای همین زیرپاش پتو پهن میکنم تو اتاقش که هرچقدر بیفته رو اون باشه

وای چ نکات خوبی بهم گفتی حتما رعایت میکنم. ولی مثلا میخواد بره تا بالکن خطرناکه ؛ برم بیارمش جیغ میک ...

مثلا وقتی میخواد بره سریع درو قفل کن بگو نه اجازه نیست . و بیا کنار بعد برو با سر و صدای فراوون بازی کن باید خیلی شورش کنی تا بیاد . همیشه در پس زمینه ذهنت یه چیزی برای حواس پرتی داشته باش که جدید باشه . مثلا طرفای پلاستیکی رنگی رو بذار توی کابینت درشو باز بذار بره بازی بزنه بهم صدا بده یا برج بسازه . توپ بازی که گفتم آب بازی اینا توجهشو جلب میکنه یه کاسه کوچیک لوبیا بده بازی کنه البته باید پیشش بشینی نخوره یهو . خلاصه حواسشو پرت کن 

کاملا طبیعیه جیغ زدنو کشف کرده فقط نباید بذاری عادتشبراش تثبیت بشه وقتی جیغ زد تو پچ پچ حرف بزن باها ...

اکثرا هروقت کسی باش بازی نکنه جیغ میکشه حس میکنم میخواد جلب توجه کنه یا باهاموم صحبت کنه نمینونه

اکثرا هروقت کسی باش بازی نکنه جیغ میکشه حس میکنم میخواد جلب توجه کنه یا باهاموم صحبت کنه نمینونه

همه هدفی میشه فقط باید تلاش کنی عادتش نشه تا از این مرحله بگذره

مثلا وقتی میخواد بره سریع درو قفل کن بگو نه اجازه نیست . و بیا کنار بعد برو با سر و صدای فراوون بازی ...

ممنون عزیزم