بچه ها بچه خیلی دوست داره بعد چندبار تو مهمونیا دیدم بچه های کوچیکو بازی میکنه مثلا رون پاشونو فشار میده یا بچه خودش پسره بعضی وقتا ب شوخی چند لحظه اونجا شو میگیره..هی میگم شاید بچه دوست داره ولی رفتاراش عجیبه میبینمش میترسم
و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
فشار دادن رون پا که دلیل بر پدوفیلی نیست ادم نیترسه به کسی بگه تهمت بزرگیه چون.حواست باشه بهش خیلی یواشکی از بچه ها هم بپرس تا مطمعن بشی بعد به کسی بگی