2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین 

من چند وقت پیش لباس راحتی تنم بود ، مامان بزرگم زیر لب غر غر کرد که دخترا چه بیحیا شدن و فلان شدن و اینا

سری بعد چادر پوشیدم یه نگا به عمم انداخت و خندید گفت نگاااااااااه خودشو کرده یه پیر زن :/

تو هر کاری که بکنی نمیتونی مامان بزرگارو راضی کنی !

بشنو و بگذر ... .

ـ دلـــم میخواد یه تریبون داشته باشم ... همه سلبریتی های "نون به نرخ روز خور" رو جمع کنم ! دلم میخواد فریـــآد بکشم سرشون وَ بگم : یه عمرررررر تریبون دست شما بود و فقط شما حرف زدید !!! امروز فقــــط بشنوید : شما شـــاهد شهادت کسانی بودید که "یک تنه" یه لشکر بودن ... . که اگر غیر این بود پنجاه شصت نفری بهشون حمله نمیشد !!! کسایی که یه تنه میتونستن از یه ایران در برابرِ بیگانه دفاع کنن... . شما دیدید و دم نزدید ... . هیچ کدومِ شما با مادرای داغ دیده هم دردی نکردید!!! دریغآ از یه هشتگ خشک و خالی... .   و حالا ما امروز شاهد اینیم که شماها همتـــــون رو هم!!!  تاکید میکنم ! همــــه ی شما رو هم عرضه ندارید یه نفر رو از پایِ دار نجات بدید !  دریغ از یه جو غیرت وَ دریغ از یه جو عرضه  ... . مایه ننگید تا تاریخ تاریخه .... .  " شهید عجمیان " و "شهید علی وردی"  نحوه شهادتتان جگرم را سوزاند ... .  گوارایِ وجودتان ، عطرِ گَریبانِ "حسین" .                                                                                                                               

وای اینجور آدما اعتماد به نفس آدم میکشن. ‌مادر شوهر منم همینه از همه ایراد میگیره . همش دختر من با برادر زاده ش مقایسه میکنه این بار دخترم عصبانی شد جواب شو داد با اینکه کوچیکه دخترم .‌شما هم محترمانه جواب شو بده بگو درمورد من نظری ندید خودم میدونم چه شکلی ام چی میپوشم طبق سلیقه خودم باید لباس بپوشم نه شما