2777
2789
عنوان

کودک ای یو جی ار

102 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من دخترم ای یو جی ار هست 

میشه لطفا بگید رشد اینجور بچه ها بدو‌تولد چطوره کسی هست بچش اینجوری باشه ؟؟؟قد و‌ وزنش موقع تولد چند بود ؟؟الان چطوره نسب به همسن و سالاش خیلی ریزه؟چه مراقبتهایی نیاز دارن؟

لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم

قد ۴۳وزن۲۳۵۰دورسر۳۱/۵

الان دوماهشه قد۵۴وزن۵کیلو دورسر۳۵

عزیزم نگران نباش فرشته کوجولوی منم اینجوری بود قد ۴۶ وزن ۲۴۰۰ بعد تولدم وزنش خوب بود یعنی ن کم ن زیاد الان دوسالشَه ی شیطون بلایی شده منو چنان گول میزنه

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوقلوهای من یکیشون ای یو جی ار بودن الان ۱۷ ماهشونه همون ای یو جی ار از اون یکی قلش کمی ریزتره و درکل دوتاشون هم نسبت به همسن هاشون ریزتر هستن

دخترهای من ۱۵۰۰ و ۱۷۰۰بود وزنشون

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
الان قدش خوبه ؟ من امروز بردمش بهداشت میگه قد و دور سرش کمه🙁

بابا بهداشت فقط استرس میدن 

اره من اصلا توجه نمیکنم خب ژنتیکه دکتر من گف فط ب ژنتیک رفته نگرانی ک نداره دختر من از ۹ ماهگی تا ۱۵ ماهگی فقط دوکیلو اضافه کرده بود دکترش گف وای خیلی کمه من ذره ای نگران نشدم فقط شربت مولتی ویتامین خارجی دادم بهش ک بنظرم الکی بود 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻