2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم 🥺

199 بازدید | 20 پست

سلام..عید فطر که سه روز تعطیلات هستش همسرم برای کاری میخواد بره شهرستان 

قرار بود با یکی از اقوام  و پدرش برن و چون جمع مردونه بود بمن گفت نیا موذب نشی ما هم کار داریم برای گردش نمیریم از این حرفا

حالا اون فامیلش داره خانومش و یکی دیگه از اقوامو با خودش میاره

اگه تنها خانومش بود منم میرفتم و جا بر منم بود

از یه طرف واقعن همسر منم نمیدونست و گرن میگفت خانومم میاد جا نداریم

الانم خب روش نمیشه بگه فقط خانومت بیار اون طرف نیاد جا بر خانوم منم باشه😔

یه حس بدی دارم دوس دارم منم برم ..اگه کلن جمع مردونه بود قضیه فرق میکرد ادم موذب میشد 

دعا کنید یجوری جور بشه منم برم از اول دوست داشتم عید کنار هم باشیم..بخاطر کارش قبول کردم بمونم اما الان اون خانومش میاره و من میمونم حس بدیه🥺

🌷خدایا شکرت🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار خانوم اون بره ببینه تنهاست و تو و بقیه نرفتین خجالت بکشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

از اولشم معلوم بوده جمع مردونه نبوده شوهرت نمی‌خواسته تورو ببره سه روز عید می‌خواسته تورو تنها بذار بره دنبال کار 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

وقتی قرار بوده فقط مردونه برن خانوم ایشون اشتباه کردن می‌خوام برن 

دقیقن..اصلن منم جا خوردم خب اونو از اول بگن من فقط به این دلیل قبول کردم چون جمع مردونه بود ..باز اون طرفو نیارن خوب میشد

ما ها ادمای ساده هستیم مردم پرو خودشون مهمونن تو ماشین نا یکی دیگرم‌میارن 🥺

🌷خدایا شکرت🌷

خودت زنگ بزن خانم دوستش ییکم حرف بزن بگوفلانی بنظرت نهارازخونه درست کنیم ببریم یابریم رستوران 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از اولشم معلوم بوده جمع مردونه نبوده شوهرت نمی‌خواسته تورو ببره سه روز عید می‌خواسته تورو تنها بذار ...

نمیدونم شاید ..خب اخه برچی منو نبره ..والا برمم جز پختو پز و کار چیزی نیست..اما دوست داشتم کنار هم باشیم تعطیلات😔

🌷خدایا شکرت🌷