2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

236 بازدید | 25 پست

یه گرفتاری بزرگ داریم .مامانم شب گفت نیت گرفتم با وضو خوابیدم که خدا راهی جلو پامون بذاره

خواب دیده که از طرف امام رضا براش نامه اومده  فقط همین 

هرچی میزنم تو نت تعبیر نداره 

بنظرتون ینی چی؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گره کارتون باز میشه 

منم یه ۱۰ روزی،بود گره بدی به کار شوهرم افتاده بود عملا داشت کارش،و از دست میداد خیلی ناامید بودم بچه ها گفتن ۲۵ رمضان نامه بنویس بزار روی قرآن با  آیه ۴۹ و۵۰ شوری گذاشتم ولی،ناامید بودم نظر ۱۲۴ هزار،صلوات برای امام موسی،کاظم هم کردم ولی واقعا ناامید بودم دیروز،همسرم اومد گفت مشکل حل شده حالا کامل کامل حل نشده چون به مصوبه ست باید باطل بشه ولی همین که فعلا رفع شده هم غیر ممکن بود نمیدونم از،کدومش بود دیگه

پاشید بریدددد مشهد ما ام ی گرفتاری بزرگ برامون پیش اومده با این که وضعیت مالیمونم خوب نیست ولی فردا ...

خوشبحالتون .تورو خدا دعا کن مارو هم بطلبه 

بگو امام رضا رحمی به دل ما کن 

تورو خدا برا مامانم دعا کن 

خیلی ناجور گرفتاریم همه زندگیمون بهم ریخته 

برا مجید دعا کن داعونه زندگیش 

تورو خدا یادت نره