2777
2789
عنوان

چطور تونست دو روز بدون من بمونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 120 پست

غرور خیلی مخربه خصوصا اگر از طرف زن توی رابطه وجود داشته باشه چون مردا ذاتا مغرور ترن اون وقت دوتا کله شق میفتن به جون هم  ‌. به جاش عزت نفس خیلی کارسازه ‌و سیاست تا این دوتا هست غرور چرا ؟ اگر همین دوتا رو جایگزین غرور کنی خیلی وقتا حتی دعوا هم نمیشه ‌. 

رفتن که به نظر من اشتباه محضه . وقتی میخوای برگردی اصلا چرا میری ؟ حالا ببین شده چوب دو سر طلا . خودت برگردی سنگ رو سنگ بند نیست اونم دیگه نمیاد که ببرتت 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره ، پیش میاد 

فکر نکن زمین به آسمون رسیده ‌‌‌‌‌ 

باهاشون تماس بگیر ( اگر مایلی برای فردا )

بگو باید باهم صحبت بکنیم درباره زندگیمون 

اینطوری هم عاقلانه برخورد کردی هم شأن ات حفظ شده 

اصلا هم اسمش غرور له کردن نیست 

و خدایی که بشدت کافیست❤️
خیلی راحت بدون تو میمونه همه مردها همینن ! خیلی راحت و شیک یکی هم جایگزینت میشه  زندگیت میخ ...

اگ بین دو راهی من و یکی دیگ قرار گرف از خدامه منو انتخاب نکنه 

نمیشه نمیتونم 😭

یه جوری بهش پیام بده که در عین حال غرورت هم حفظ بشه مثلا بگو(پیامت بهم رسید که گفتی همش تو اومدی سمت من باشه ایندفه من اومدم) اینجوری مثلا😐😐

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿
غرور و وارد عشقت کردی تهش ب جایی نمیرسی یابرو سمت غرور یا عشق

اون باید بیاد 

مثل همیشه 

مثل هر وقتی ک قهر کردیم فردایی اومد طرفم 

منم بی هیچ بد اخلاقی ای باهاش آشتی کردم