2777
2789
عنوان

صاحبای ماشین بالای 1 میلیارد

453 بازدید | 44 پست

خانوما کسی اطلاع داره که خانواده‌هایی که ماشین بالای یه میلیارد دارن یارانه  شون قطع میشه یا نه؟؟؟ حتی اگه اون ماشین قسطی باشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دهک داره ,خب حتی قسطی هم باشه حتما عرضه داشتن که برداشتن ,وضعشون قابل قیاس با بقیه احاد فقیر جامعه نیست

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

همین برای من سوال شده

ما یه ماشین قسطی خریدیم که قیمتش الان 1 و 600 شده در صورتی که وقتی ما خریدیم خیلی کمتر بود 

الان نمیدونم یارنه قطع میشه یا نه. آخه کارت یارانه دست پسرمه میگم میگم بچه س شاید بخواد چیزی بگیره. الان داره جمعشون میکنه گوشی بخره

بستگی به دهک داره ,خب حتی قسطی هم باشه حتما عرضه داشتن که برداشتن ,وضعشون قابل قیاس با بقیه احاد فقی ...

الان همه فقیرن

اونی که ماشین یک میلیاردی داره با وام یه ماشین 300 تومنی برداشته الان شده 1 میلیارد

الان همه فقیرن اونی که ماشین یک میلیاردی داره با وام یه ماشین 300 تومنی برداشته الان شده 1 میلیارد

اگه مال قبلا بوده که هیچ

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

بچه ها ما نه ماشین داریم نه خونه بعد چند روز پیش متوجه شدیم دهک هشتیم یعنی جزو ثروتمندا فقط چون حساب بانکیمون درگردشع اونم بخاطر شغل همسرمه ک جنسایی ک میفروشه قیمتشون بالاست ولی سود معمولی ! اینا اون پولم برای ما میدونن انقدرکارشناسی شدست این دهکا😒😁

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️