2777
2789
عنوان

درد فک و گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 10888 بازدید | 38 پست
سلام عزیزم میشه از علائم tmjبگید چجوری درمان کردین میشه راهنماییم کنید

معمولا وقتی دهنم رو زیاد باز کنم یا یک غذایی بخورم که سفت باشه، فکم در کنار گوشم درد میگیره

آدامس خوردن درد رو شدیدتر میکنه 

درد جوری هست که تا داخل گوش هم گاهی حس میشه

وقتایی که یه روز کامل رو مجبورم صحبت کنم درد شدیدتر میشه

من یه تصادف هم داشتم که صورتم کمی ضربه خورد و بعد از اون درد شدیدتر شد.

معمولا برای بهبود کارهای زیر رو انجام میدم:

لقمه ها رو کوچکتر میگیرم

اجیل و خوراکی‌های سفت رو نمیجوم

آدامس نمی‌خورم

زیاد صحبت نمیکنم

فک بالا و پایین رو روی هم فشار نمیدم 

دهنم رو زیاد باز نمیکنم تو دندون پزشکی 

معمولا وقتی دهنم رو زیاد باز کنم یا یک غذایی بخورم که سفت باشه، فکم در کنار گوشم درد میگیرهآدامس خور ...

من دندون کشیدم بعد ورم طولانی مدت داشت همون قسمت صورتم تا دوماه،کلی خشک کننده تزریقی استفاده کردم ولی همچنان فک و شقیقه و گوش درد میکرد و ی حالت مورمور یا گزگز روی گونم زیر چشمم بود تا اینکه ده روز قبل دکتر گوش با معاینه فکم گفت التهاب مفصل فک داری،ده روزه غذای نرم میخورم و قرص نوافن و کیسه آبگرم ،دردم الآن بیشتر توی گوشم هست و گاهی فک پایین و گلوم.ولی گزگز و مورمور توی گونم هست میاد و میره ،خواستم بپرسم شما علاوه بر رعایت ،داروی خاصی هم استفاده کردین؟تاحالا شده شدید بشه دردش و طولانی؟فیزیوتراپی یا لیزر درمانی چطور،شهر ما جراح فک و صورت نداره ،من نگرانم مبادا خوب نشم

مهربان باشیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دندون کشیدم بعد ورم طولانی مدت داشت همون قسمت صورتم تا دوماه،کلی خشک کننده تزریقی استفاده کردم ول ...

من ژلوفن استفاده کردم که دندون پزشکم گفت برای التهاب مفصل خوبه

یک قرص دیگه ام بود که چون برای خیلی وقت پیشه یادم نیست چیه 

منم چن روز همینجوری بودم تازه دهنمو باز بست میکردم فکم صدا میداد صدای شکستن استخون

چیکار کردین خوب شدین،مال من صدا نمیده گوشم درد می‌کنه و همین حالت مورمور گونم

مهربان باشیم...
دندونت نیس؟از من بعد چنروز خوب شد ولی خیلی اذیت شدم

دو سه بار رفتم عکس دندون گرفتم گفتن دندونت مشکلی نداره 

استخوون جلوی گوشم یکمی بالا اومده ،که دکتر گفت مال التهاب فک هست

ولی من به شدت هم استرسی شدم بخاطر همین دردم طوریکه موهام سفید شده توی همین دو ماه

ممکنه مال اعصاب هم باشه؟

مهربان باشیم...
دو سه بار رفتم عکس دندون گرفتم گفتن دندونت مشکلی نداره استخوون جلوی گوشم یکمی بالا اومده ،که دکتر گف ...

عههه دقیقا خواهرم کنار گوشش اندازه نخود باد کرده بود درد داشت

اره از اعصابم میشع

عههه دقیقا خواهرم کنار گوشش اندازه نخود باد کرده بود درد داشتاره از اعصابم میشع

والا منم موندم چیکار کنم خواهرتون چجوری درمان کرد دکتر رفت یا خودش فروکش کرد

مهربان باشیم...