2777
2789
من نزدیک سه ماهه عمل کردم گفته چهارماه فعلا چسب بزن برای ورمم راکوتان داده شاید شما هم مثل من ورمت ز ...

چرا راکوتان به من اناهید داده بود

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣
فک نکن الان سحر خیزای مهربون تو سایتنا نه عزیزم هنوز،شیفت شب زنده داراس که الان دیگه به ته انرژی رسی ...

من پاشدم دخترمو فرستادم مدرسه شبم کلی مهمون دارم دیروز سردرد داشتم خونه رو هم هنوز جمع نکردم اعصابم ندارم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پاشدم دخترمو فرستادم مدرسه شبم کلی مهمون دارم دیروز سردرد داشتم خونه رو هم هنوز جمع نکردم اعصابم ...

اخ اخ اوضاع خراب شد من دوتا رو خوابوندم یکیشون هنوز مقاومت میکنه خودمم خسته 

من پاشدم دخترمو فرستادم مدرسه شبم کلی مهمون دارم دیروز سردرد داشتم خونه رو هم هنوز جمع نکردم اعصابم ...

بجات استرس گرفتم پاشو پاشو زود باش الان میام کمکت

تا یک سال زمان میبره من بعد یک سال سایزش کوچکتر شد هر چند منم اونجور که میخواستم تشد

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
چرا راکوتان به من اناهید داده بود

آناهید قرص آناناسه برای جوش خوردن زخم مفیده ورمو هم تا حد کمی رفع میکنه راکوتان یه قرص قوی برای پوسته که بخاطر ورم بینی هم گاها تجویز میشه خیلی هم عوارض داره ولی بهد از ده روز استفاده واقعا داره تاثیر میذاره گفته تا چهارماه مصرف کنم

آناهید قرص آناناسه برای جوش خوردن زخم مفیده ورمو هم تا حد کمی رفع میکنه راکوتان یه قرص قوی برای پوست ...

عه چه جالب نمیدونستم 😘

پسرم دوسالشه اون خوابه نمیتونم سر و صدا کنم یا ظرف بشورم بیدار شه تا شب میخواد بداخلاقی کنه باید مور ...

اخخخخ اخ خوب درکت میکنم

تا یک سال زمان میبره من بعد یک سال سایزش کوچکتر شد هر چند منم اونجور که میخواستم تشد

بینی من با قبلش خیلی فرق کرده ولی به قول شما اونی که میخواستم نشده هنوز، من ۱۳ بهمن عمل کردم همچنان منتظرم ورمش بخوابه خوشگل بشه😐