2777
2789
عنوان

کودک سندروم داون

1394 بازدید | 39 پست

سلام صبحتون شاد حال دلتون خوب 

خانمای عزیز هر کدوم از عزیزان که فرزند سندروم داون‌داشتن و توگروه مادرا نیستن  بمن پیام‌بدین توگروه بکم عضوتون کنم اونجا همه مثل همیم از تجربیات حال خوبمون بچه های نازمون حرف میزنیم 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه یه سوال بپرسم تو بارداری مگه غربالگری ندادید اونجا متوجه نشدن برای این سندروم

سلام عزیزم سونو سه بعدی ازمایش غربال ان تی همه نرمال 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
عزیزم میشه بپرسم توی سونو سندرم داون مشخص میشه؟؟

سلام عزیزم تو ان تی اصولا عددش بالاتر میشه اما بهترین راه امینیوسنتز هست 

هم دوس داشتنین هم خیلی پیش خدا عزیزن❤️🌹

بله واقعا بدور از دروغ کلک عشق بی ریا دوست داشتن خالص 

پیام اورنده محبت و دوستی و عشق

سلام عزیزم سونو سه بعدی ازمایش غربال ان تی همه نرمال 

دلیلش چیه ک تشخیص نمیدن.یعنی خطای پزشکی هست یا واسه دستگاه ها

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

لطفا هر مادری اومد و حالش خوب نبود و دنبال کسایی مثل خودش بود منو یادتون باشه