مامانییییی۴ مدیر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 عنوان کودک سندروم داون | مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 39 پست سلام صبحتون شاد حال دلتون خوب خانمای عزیز هر کدوم از عزیزان که فرزند سندروم داونداشتن و توگروه مادرا نیستن بمن پیامبدین توگروه بکم عضوتون کنم اونجا همه مثل همیم از تجربیات حال خوبمون بچه های نازمون حرف میزنیم سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا 1402/01/30 | 07:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 دلیلش چیه ک تشخیص نمیدن.یعنی خطای پزشکی هست یا واسه دستگاه ها بنظرم هر دو مشکل داره همخطا پزشکی وهم دستگاهاشون واینکه خواست خداست که متوجه نشن واین بچه ها بدنیا بیان چون همونجوری کمیبنی در همه جای دنیا بچه های دان دارن متولد میشن و تعدادشون داره زیاد وزیادتر میشه سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 خب شما آمینیوسنتز نکردی ناراحت نشی عزیزم چون باردارم میپرسم نه عزیزم چون اصلا من ریسک نداشتم ن عزیزم من عادت کردم ب پرسیدن این سوالا عادی شده برام چون همه تا میبنین میپرسن😄😄 سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 استارتر عزیز میشه لطفا ب سوالم جواب بدی . پسرم بیماری نادر داره من الان باردارم چن روز پیش آمینو داد ... سلام عزیزم ان شالله بسلامتی بله عزیزم مشخص میشه اگه مشکلی داشته باشه نگران نباش تودلیتو بسپار به خدا من خودم بعد ابوالفضل جانم ی پسر ۴۶ تایی یابقول عموم مردم سالم دارم سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
خدای_خوبم عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 11043 عکس باز نمیشهسایت خرابهباید لینک بزاری به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 خدا حفظش کنه گل پسرت رو فدای محبتت 😘😘 سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 عکس باز نمیشه سایت خرابه باید لینک بزاری بلد نیستم 🤣🤣 سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
خدای_خوبم عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 11043 بلد نیستم 🤣🤣 اشکال نداره منم بلد نیست😁 به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 اشکال نداره منم بلد نیست😁 😄😄🥰🥰 سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
neginjavaheri عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2337 نه عزیزم چون اصلا من ریسک نداشتم ن عزیزم من عادت کردم ب پرسیدن این سوالا عادی شده برام چون هم ... من تا الان بارداری سختی از نظر دعوا بحث گریه کتک کاری داشتم میخوام به درخواست خودن آمینو بدمدکتر یعنی قبول میکنهچند هفتگی باید بدم
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 من تا الان بارداری سختی از نظر دعوا بحث گریه کتک کاری داشتم میخوام به درخواست خودن آمینو بدم ... ان شالله سالم وسلامت نی نی. روبغل میگیری عزیزم اصولا دکترا میبنینن غربال اول و ان تی مشکل نداره فکرشون طرف امینیو نمیرع ۱۵ هفته خودا دکترتون میدونه و بهترین زمانشو میگه هزینشم اخرین باز ک دوستات گرفتن ۶تومن یوده سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
۱۲۳۴۵۵۶ عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 7161 سلام عزیزم ان شالله بسلامتی بله عزیزم مشخص میشه اگه مشکلی داشته باشه نگران نباش تودلیتو بسپا ... ممنون عزیزم خیلی مهربونی که خدا یکی از فرشته هاشو به شما سپرده
neginjavaheri عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2337 ان شالله سالم وسلامت نی نی. روبغل میگیری عزیزم اصولا دکترا میبنینن غربال اول و ان تی مشکل نداره فکرش ... ۶ تومن وای یا خداشوهرم خونه ترک کردهبابام هم ندارهفکرکنم باید طلا بفروشممرسی عزیزم
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 ممنون عزیزم خیلی مهربونی که خدا یکی از فرشته هاشو به شما سپرده فدای محبتت عزیزم🥰🥰 سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 ۶ تومن وای یا خدا شوهرم خونه ترک کرده بابام هم نداره فکرکنم باید طلا بفروشم مرسی عزیزم مطمین باش ارزششو داره ک خرج کنی سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
neginjavaheri عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2337 مطمین باش ارزششو داره ک خرج کنی اخه میگن احتمال سقط هست