2777
2789
عنوان

کودک سندروم داون

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 39 پست
دلیلش چیه ک تشخیص نمیدن.یعنی خطای پزشکی هست یا واسه دستگاه ها

بنظرم هر دو مشکل داره هم‌خطا پزشکی وهم دستگاهاشون 

واینکه خواست خداست که متوجه نشن واین بچه ها بدنیا بیان 

چون همونجوری ک‌میبنی در همه جای دنیا بچه های دان دارن متولد میشن و تعدادشون داره زیاد وزیادتر میشه

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
خب شما آمینیوسنتز نکردی ناراحت نشی عزیزم چون باردارم میپرسم

نه عزیزم چون اصلا من ریسک نداشتم 

ن عزیزم من عادت کردم ب پرسیدن این سوالا عادی شده برام چون همه تا میبنین میپرسن😄😄

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیز میشه لطفا ب سوالم جواب بدی . پسرم بیماری نادر داره من الان باردارم چن روز پیش آمینو داد ...

سلام عزیزم ان شالله بسلامتی 

بله عزیزم مشخص میشه اگه مشکلی داشته باشه نگران نباش تو‌دلیتو بسپار به خدا 

من خودم بعد ابوالفضل جانم ی پسر ۴۶ تایی یابقول عموم مردم سالم دارم 

نه عزیزم چون اصلا من ریسک نداشتم  ن عزیزم من عادت کردم ب پرسیدن این سوالا عادی شده برام چون هم ...

من تا الان بارداری سختی از نظر دعوا بحث گریه کتک کاری داشتم 

میخوام به درخواست خودن آمینو بدم

دکتر یعنی قبول میکنه

چند هفتگی باید بدم

من تا الان بارداری سختی از نظر دعوا بحث گریه کتک کاری داشتم  میخوام به درخواست خودن آمینو بدم ...

ان شالله سالم وسلامت نی نی. روبغل میگیری عزیزم اصولا دکترا میبنینن غربال اول و ان تی مشکل نداره فکرشون طرف امینیو نمیرع 

۱۵ هفته خودا دکترتون میدونه و بهترین زمانشو میگه 

هزینشم اخرین باز ک دوستات گرفتن ۶تومن یوده

ان شالله سالم وسلامت نی نی. روبغل میگیری عزیزم اصولا دکترا میبنینن غربال اول و ان تی مشکل نداره فکرش ...

۶ تومن وای یا خدا

شوهرم خونه ترک کرده

بابام هم نداره

فکرکنم باید طلا بفروشم

مرسی عزیزم

ممنون عزیزم خیلی مهربونی که خدا یکی از فرشته هاشو به شما سپرده 

فدای محبتت عزیزم🥰🥰

۶ تومن وای یا خدا شوهرم خونه ترک کرده بابام هم نداره فکرکنم باید طلا بفروشم مرسی عزیزم

مطمین باش ارزششو داره ک خرج کنی