من یه خیر خیلی بزرگی داشت بهم میرسید اشتباه کردم به یکی از دوستام گفتم این آدم هم بشدت بشدت حسوده تا حالا هر چی بهش گفتم خراب شده ، اینم خراب شد از دستم رفت ، قبلا میگفتم نه من اشتباه فکر میکنم دیگه اینطوراهم نیست اما الان مطمعن شدم .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید: انجح الامور ما احاط به الکتمان؛ موفقترین کارها، کاری است که با کتمان کامل صورت گیرد. امام جواد علیه السلام می فرماید: « اظهار الشئی قبل ان یستحکم مفسده له- آشکار کردن چیزی پیش از آنکه استوار گردد موجب تباهی آن می شود.
گفت پیغمبر که هر سر نهفت زود گردد با مراد خویش جفت
مولوی
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر🖐🏼💎زیباترین افسانههای عاشقانه، مال اوناییه که از همه دیرتر به هم رسیدن💕زیباترین نگرانیهای پدرانه مال یعقوب بود که سالها انتظار یوسفش رو میکشید💗 قشنگترین شهادت سهم اون سرداری شد که سی و نه سال به این دَر و اون دَر زد ولی سرآخر قسمتش شد در بامداد جمعه از پشت سر به دستور مستقیم شیطان بزرگ ترورش کنند💖 و یک روز خواهد رسید که دعای وعجل فرجهم از پایان ذکر صلوات برداشته خواهد شد💚 به امید اون روز قشنگ صبر میکنیم و منتظر میمونیم: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼
کاملا موافقم، و چقدر پشیمونم، اینکه قرار بود یه اتفاق مهم و خوب برام پیش بیاد ولی فعلا نشده،
دعا کنید بشه اون چیزی که میخوام، خیلی خسته شدم
◦•●◉✿ اونقدر آدما قبل من و تو غصه خوردن، عاشق شدن، فارغ شدن🌱 اونقدر آدما قبل من و تو بردن، باختن، گذاشتن، رفتن، گم و گور شدن،🌱 اونقدر آدما قبل من و تو به گذشتهشون فکر کردن، حسرت خوردن، بغض کردن.🌱 حالا کجان؟ رها کن رفیق ؛ رها کن بره...🚶🏻♀️🚶🏻♀️✿◉●•◦ شدیداً به دعا از زبانی که گناه نکردم نیاز دارم، اگه برای روبراهیِ زندگیم صلوات فرستادی الهی بزودی خدا خوشحالت کنه