2789

باردارم جفتم پایینه استراحت مطلقم و گاهی لکه بینی دارم برای همین مامانم دختر دوسال و شش ماهم رو برده ازش نگه داری میکنه تا انشاالله جفت بالا بیاد

ولی الان مشکل من اینه دخترم اصلا وابسته من نیست و منو و خونش رو کاملا فراموش کردهه و فراری شده امشب میخواستم پیش خودم نگهش دارم اگه تونستم دیگه خونه مامانم نره ولی به قدری گریه کرد از نفس افتاد و مجبور شدم قبول کنم بره 😭بنظرتون فردا برم دنبال دخترم و حتی اگه گریه هم کرد ب زور بیارمش ؟؟؟؟

جفتم چی میشه من نمیتونم هم کارا رو کنم و هم از دخترم مراقبت کنم شرایط بارداریم سخته 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وابسته مادرته وابسته مادرشوهر ک نیست 😂بنظرم بزار بمونه تا حالت بهتر بشه بعد منم بارداریم استراحت مطلق بودم ۹ماه از خونه و زندگی و شوهرم دور بودم روزای سختی بود ولی گذشت اونا تو هم تحمل کن بچست خوب میشه 

عزیزم شما بخاطر بارداری حساس شدی چون اصولا همه بچه ها همینن دوست دارند یه جایی بمونن غیر خونه خودشون 😁🤍ایشالا بسلامتی فارغ بشی 

۶خرداد صدای قلبتو شنیدم مامانی🥺❤️

نه بذار اونجا باشه اگر بهش میرسن،وقتی نمیتونی نگهش داری،یه کم تحمل کن تا وضعیتت اوکی بشع،نی نی ک بیاد اونم دیگ تکون نمیخوره از پیشتون،هر چند خودم ب شدت وابسته بچه هامم و نمیتونم بذارم طولانی جایی باشن