2777
2789
عنوان

چطوری بزرگ شدین

1072 بازدید | 107 پست

کی بیداره؟

من خیلی تو شرایط سختی بزرگ شدم یه مدت با افسردگی جنگیدم الان خوبم ولی از رابطم با خانوادم خوب نیست مخصوصا مامانم اصلام اعصابم مامانمو نمی‌کشه دست خودم نیست وقتی پیشش باشم حالم بد میشه واسه همین همیشه طبقه دوم میمونم و واسه شام و نهار میام بیرون میام تک دخترم و دوتا برادر بزرگتر از خودم دارم حس بدیه تنهایی😑شخصیم  طوریه دوس دارم دور بریام خوش اخلاق و آروم باشن چون خودم اینطوریم ولی از زنداداشم بگیر تا بابام مامام برادرام خیلی بداخلاقه نسبت به هم و به من .اصلا همچین وضعی تو دوربریام ندیدم. پس این چه شانسیه .

من که تو پاریس تو یه خانواده لاکچری و پولداررررررررررررر از همونا که تح رانی براشون مهم نیست نمیخورن 

چشم به جهان گشودم 

خدایا شکرت 

😎😂

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب میشود🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا نفهمیدم کی بزرگ شدم بچگیم یادم نمیاد

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
من که تو پاریس تو یه خانواده لاکچری و پولداررررررررررررر از همونا که تح رانی براشون مهم نیست نمیخورن ...

تو تاپیک حس ششمی ازت سوال پرسیدم جوابمو‌ ندادی🥹

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑

از وقتی زندگی رو سخت نگرفتم و سعی کردم خوش اخلاق تر باشم و توقعی از کسی نداشته باشم زندگیم بهتر شد و با خانوادم کنار اومدم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠

سخت و نیمه سخت...شلوغ بودیم وبزرگترا کوچیکترا رو میزدن،بابام غرغرو و مامانم عصبی،ولی محبت هم میکردن و بجز موقع ورشکستگی بابام،از نظر مالی بد نبودیم،در کل دوس ندارم بزرگ شدنمو