2777
2789
عنوان

گلو درد

164 بازدید | 20 پست

سلام وقت شما بخیر باشه ان شاء الله

بنده حدود دو روز پیش گلو دردم شروع شد و شب اون روز که به درمانگاه مراجعه کردم برام یک سِرُم همراه با آمپول (تزریق داخل سِرُم) تجویز کرد و چند ورق قرص ؛ ولی الان با گذشت حدودا دو روز احساس میکنم که گلو دردم از بالای گلو به سمت پایین گلو رفته و سرفه هام شروع شد ، کمی خشک شده و حتی با قورت دادن آب دهان کمی احساس سوزش و درد گلو دارم ؛ میخواستم بدونم بعد از چند روز میشه تاثیر سِرُم رو متوجه شد. ممنون میشم راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتیاج به روز نیست ، یک ساعت بعد تأثیر می‌زاره

سلام توی بی حالی و ... تاثیر گذاشته حتی امروز برای بهتر شدنم نوروبیون تزریق کردم ولی این گلو درد که امروز با سرفه همراه بود اذیتم میکنه

عزیزم یه سرم زدی حالا 

گلو دردای الان گلودردای قدیم نیست 

قبلا سرما و آنفولانزا با هم می‌گرفتی پنج روزه نهایت خوب میشدی 

الان با کرونایی که ساختن انداختن تو جون مردم هیچی معلوم نیست 

یه سرما میخوری دو هفته طول می‌کشه 

بعدشم تا بیست روز سرفه هاش و عواقبش باقی می مونه 

فقط مراقبت کن و مرتب آب نمک کن و آبلیمو عسل بخور تا کمکم رفع شه

گلو درد فقط آب ولرم و آبلیمو تازه که کم کم بخورین دو لیوان در طول روز خیلی بهتر میشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
سلام توی بی حالی و ... تاثیر گذاشته حتی امروز برای بهتر شدنم نوروبیون تزریق کردم ولی این گلو درد که ...

سلام گه دسترسی به پزشک ندارین سایت دکتر ساینا عالیه من چندساله مشاوره پزشکی میگیرم اپش هم هست 

عزیزم یه سرم زدی حالا  گلو دردای الان گلودردای قدیم نیست  قبلا سرما و آنفولانزا با هم می ...

سلام خیلی ممنون از راهنماییتون ، ولی یادمه چند وقت پیش هم دچار ی بیماری مشابه الان شدم ولی حدودا یک هفته ای خوب شده بودم با اینکه فکر کنم از این شدتش هم بیشتر بود دقیق یادم نیست ؛ ولی این بعد از سِرُم سرفه هاش تازه شروع شده

اول دمنوش اویشن یا عرقشو بخور دمنوش باشه بهتره چون گرمه .بعد یه قاشق عسل بخور دیگه چیزی نخور بخواب یعنی شیرینیش بمونه دهنت.صبح بلندبشی خوب میشی

ضمناتو روز یه پرتغال شیرینم روز سرشو ببر توش یکم نمک بریز بخار پز کن بخور عالیه برای سرفه 

من خودم ۲۰روزه مریضم و به شدت سرفه داشتم طوری که اصلا نمیتونستم بخوابم از صداش ولی یکی از فامیلامون پزشک طب سنتی هستن یه شربت معرفی کردن معجزههههه کرد یعنی کامل سرفه هام تموم شد شربت عسل اویشن toosi benحتمااا بخر استفاده کن 

مصی...قانون جذب همان قانون زندگی ست💛🌻
سلام آب لیمو داخل آب وِلَرم مخلوط بشه؟

بله میشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
سلام گه دسترسی به پزشک ندارین سایت دکتر ساینا عالیه من چندساله مشاوره پزشکی میگیرم اپش هم هست 

سلام بله چندین بار از خدمات اینترنتی سایت دکتر ساینا استفاده کردم ولی تازه حضورا به پزشک مراجعه داشتم