2777
2789
عنوان

جن دیدم

372 بازدید | 27 پست

سلام خانوما من امشب دل درد داشتم نتونستم با همسرم بخابم اومدم پزیرایی خابیدم خاب دیدم یه جایی من و شوهرم غذا میخوریم شوهرم میگه برو سبزی خوردن بیار من میرم یه پیر زن میاد جلوم یبار حالت چهرش تغیر میکنه و تبدیل به جن ميشه در همین لحظه دور ما پر از گربه میشه اون پیر زن  میگه من مادر بزرگشم نمیدونم منظورش کیه بعد در خال به شوهرم تعریف میکنم اون میگه مثل من عصبیه من میگم نه این جن بود که بیدار شدم خیلی ترسیده بودم اومدم پهلوی شوهرم خابیدم بعد ده دقیقه صدای گریه شوهرم بیدارم کد بیدارس مردم گفتم چته گفت خاب وحشتناكي دیدم ولی برام تعریف نکرد 

کسی میدونه تعبیرش چیه؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هم میبینم جنه روحه دیگ نمیدونم 

فقد هرشب رو پشت بوما همسایمون میرقصه 

دم ب دیقه چهرش تغییر میکنه 

بعضی موقع نگاش نمیکنم رومو برمیگردونم سوت میزنه 

نگاش میکنم دیگ نمیزنه 

ولی چ حیف هیشکی باورنمیکنه حرفامو 

ایقد جادو جنبل زیاد شده خدا لعنت کنه اونایی دنبال این چیزا میرن زندگیهارو داغون کردن من خودم چند  سال اسیر بودم خوابای بد میدیدم حتی تو بارداریم  بیشتر شخصی بهم حمله میکرد مادرشوهرم بود واخر یک روز بهش گفتم که شب ها خواب بد میبینم با یه داس بزرگ دنبالم میکنی واینا قصد کشتن خودمو بچهامو داری هیچی نگفت     وبه شوهرم گفتم مادرت صد درصد برام دعا گرفته ایقد ادیت میشدم داد میزدم تو خواب بعضی شبا شوهرم بیدار میشدم بعضی شبام نه ایقد اذیت میشدم  دیگه از وقتی گفتم بهش خواب بد ندیدم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭