2777
2789
عنوان

الان باید ناراحت باشم یا نه ؟

374 بازدید | 24 پست

دندون عقلمو کشیدم واقعا از درد خوابم نمی‌بره دو سه روزه غذا نمیتونم بخورم حتی جون ندارم واسه خودم یه چیز مقوی بزارم بواسیرم زده بیرون اونم درد میکنه صبح رفتم دکتر گفت جراحی میخواد امروز عصرم پرید شدم بچه هم دارم شهر غریب هستم و مامانم فوت شده زن بابا دارم حتی نمیتونم برم راحت خونه بابام .شوهرمم که خودش یه داستانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اوضاعی شده 

عزیزم من برای بواسیر شنیدم دکتر اول دارو میده 

همون بار اول عمل نمیکنه 

دکتر رو حتما عوض کن 

پماد مقعدی ام جی باریج بگیر. خیلی خوبه. کارتون نارنجی رنگ داره 

فعلا چند روزی مسکن قوی بخور. چاره ای نیست 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

چه اوضاعی شده  عزیزم من برای بواسیر شنیدم دکتر اول دارو میده  همون بار اول عمل نمیکنه&nb ...

اره حس کردم فقط واسه پول گفت باید عمل کنی در حالی که من هنوز دارو مصرف نکردم

اره حس کردم فقط واسه پول گفت باید عمل کنی در حالی که من هنوز دارو مصرف نکردم

تازه تو همین نینی سایت شنیدم بعضی ها میگفتن بعد عمل باز هم برگشته .

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

نمیدونم خودمم .فقط ناراحتم که کسی نیست یه آب دستم بده 

فردا برو یک کیلو سوپ بخر 

حداقل جون بگیری 

برای خوراکت که وقتایی که کم جونی فقط یه آبگوشت بذار یا گوشت بنداز تو شیشه بجوشه کم هم که بتونی بخوری کلی جون میگیری

واسه مشکل هموروئیدت احتمالا الان که تغذیت مشکل پیدا کرده تورم روده بیشتر میشه بهتره از میوه هایی مثل سیب یا موز یا هویج استفاده کنی خیلی بهتره

دیگه واسه کمک نکردن شوهر و اینا هم بهت بگم همه تو این دنیا بی کس و تنها هستن از کسی توقع نداشته باش

چی بگم والا
برای خوراکت که وقتایی که کم جونی فقط یه آبگوشت بذار یا گوشت بنداز تو شیشه بجوشه کم هم که بتونی بخوری ...

بآور کنید هیچ وقت توقع نداشتم یادمه یک ماه دات الریه داشتم فکر کنم بدترین مریضی بود خودم با تبو لرز کارامو میکردم حتی تنهایی دکتر رفتم بچم خیلی کوچیک بود .بیشتر دلم گرفته از اینکه هیچ کسو ندارم