2777
2789

رفتم دکتر و گفت بشدت کم خونم فعلا دکتر خوب در دسترسم نیست قرص داده اما حس میکنم کافی نیست و بشدت بی حالم و سردرد دارم شما چه راه حلی دارین برام

آب زرشک یا خوردن زرشک خوش یا دمنوش زرشک 

ممنون می‌شم تاپیک آخریم ک باز هست نظرتون رو بگید لطفااااااااا خیلیییییییییییییی مهمه راجب داستان عشقم😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیره انگور      جیگر     

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶

من فیفول خوردم عالی بود 

روزی یه دونه تخم بلدرچين آب‌پز بخور 

سعی کن مرغ میخوری رون مرغ بخوری چون آهن بیشتری داره 

روزی دو سه بار تو یه لیوان آب ولرم یه قاشق شیره انگور حل کن بخور 

آمپول نوروبیون خارجی بزن 

۵ روز یکبار البته تا وقتی یکم بهتر شدی هفته ای یه دونه کافیه 

توی گوگل سرچ کن قرص خون سنتی  یه بار یه دکتر طب سنتی بهم داده بود عالیه 

دوست خوبم راه حلش فقط و فقط گوشته

اونم گوشت قرمز

خورشت میخوری حتماااا گوشت گوساله بردار بخور با برنجت 

حدس میزنم گوشت دوست نداری

شده کباب بخور یه مدت

جیگر که معروفه

دقیقا بعد غذا که معده ات پره قرصای دکتر رو بخور

ساده نگذر از این حرفم

دوست صمیمی من بیمارستان بستری شد انقدرررررر شدید بود کم خونیش که فشارش اومد پاییش غش کرد رفت بیمارستان

اخر یه دکتری گفت خودتو با دارو بکشی هم اونقدر جبران نمیشه

باید گوشت بخوری

❌️❌️❌️❌️❌️❌️ قابل توجه اونایی که مکمل اهن نمیخورن خصوصا سر پریود و میگن ما کم خون نیستیم ! مکمل برای پیشگیریه توی درمان وقتی شدید شه اونقدر تاثیر نداره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اسی منم کم خونی شدیددارم باردارم هستم بدیش اینه هیچیم نمیتونم بخورم جزفولیک اسیداهن

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇