2777
2789
عنوان

اخلاق مادرشوهر از روی هیکل

245 بازدید | 15 پست

بچه ها نه میخوام هیکل کسی و مسخره کنم نه قصد بی ادبی دارم 

بچه ها من هرکی و از دور و وریام دیدم اونایی ک مادرشوهرای چاق داشتن حرص عروسشونو در میاوردن 

مادرشوهرای لاغر یا خنثی بودن یا خیلی موذی 

شماهااااا چیییییی؟؟؟؟این مدلی دیدین🤔🤔🤔🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله من بهترین مادر شوهر دنیاس خوش به حال عروسش

هر چی میگه براش کوتاه مزاد میره خونش دست به سیاه و سفید نمیزنه خاله ام همش بهش میگه ...جون مهریه اش ۱۰۰ تا بود گفت که ۱۴ تا دیگه اضافه کن بهش به نیت ۱۴ معصوم عروس خانم امر کرد باید نصف خونه به نام من باشه و بریم شهر من داماد خودش ناراضی بود مادرش راضیش کرد 😐 همش بهش هدیه میده پول میده همش کمکشون میکنه اگه کسی ازش بد رگه شرحه شرحه اش میکنه خیلی هواشو داره واقعا همچین مادرشوهری استثناعه جالبه عروس خانم قدر نمیدونه و انتظار داره پسرش هرگز نره دیدنش و زنگ هم بهش نزنه  (خاله ام تپلی هست)

خاله من بهترین مادر شوهر دنیاس خوش به حال عروسش هر چی میگه براش کوتاه مزاد میره خونش دست به سیاه و ...

همیشه برعکسه مادربزرگ پدریم موذی یکم و سلطه گر عروسای عالی مادربزرگ مادریم مهربون و بخشنده اما عروسای سلیطه 

شایدم میخواد بگه تو فقط پوست و استخونی😂 یکم شر درست کنیم😅

نه میگه تو لاغری تو چاق نیستی ولی من حداقل ده کیلو چاق ترم ازش.  نه از مهربونیشه میگه تو چاق نیستی تو خوبی تو که چیزی نمیخوری  و....  . حالا من هم چاقم هم خیلی میخورم 🤣🤣🤣

همیشه برعکسه مادربزرگ پدریم موذی یکم و سلطه گر عروسای عالی مادربزرگ مادریم مهربون و بخشنده اما عروسا ...

به خدا که راست میگی عروس خوب مادر شوهر بد عروس بد مادشوهر خوب زنعموم عروساش مثل پروانه دورش میچرخن ولی نمیدونی عجب آدم بیشعوریه که