خندیدن یک نیایش است لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر چی میگه براش کوتاه مزاد میره خونش دست به سیاه و سفید نمیزنه خاله ام همش بهش میگه ...جون مهریه اش ۱۰۰ تا بود گفت که ۱۴ تا دیگه اضافه کن بهش به نیت ۱۴ معصوم عروس خانم امر کرد باید نصف خونه به نام من باشه و بریم شهر من داماد خودش ناراضی بود مادرش راضیش کرد 😐 همش بهش هدیه میده پول میده همش کمکشون میکنه اگه کسی ازش بد رگه شرحه شرحه اش میکنه خیلی هواشو داره واقعا همچین مادرشوهری استثناعه جالبه عروس خانم قدر نمیدونه و انتظار داره پسرش هرگز نره دیدنش و زنگ هم بهش نزنه (خاله ام تپلی هست)
شایدم میخواد بگه تو فقط پوست و استخونی😂 یکم شر درست کنیم😅
نه میگه تو لاغری تو چاق نیستی ولی من حداقل ده کیلو چاق ترم ازش. نه از مهربونیشه میگه تو چاق نیستی تو خوبی تو که چیزی نمیخوری و.... . حالا من هم چاقم هم خیلی میخورم 🤣🤣🤣