2777
2789
عنوان

قانون کائنات

102 بازدید | 9 پست

کلاس اول ک بودم یه دوستی داشتم بهش علاقه عجیبی داشتم. نمیدونم چیشد ک وسط سال از مدرسه ما رفت و من خیلی غصه خوردم و دیگه هیچ خبری ازش نداشتم ولی گاهی تو ذهنم ب یاد میاوردمش.

تقریبا سی سال از اون روزا گذشت تا دخترم رفت کلاس اول .یه دوست پیدا کرد ک خیلی صمیمی شدنو بعد از تعطیلات بهش زنگ زد و میگفت من دلتنگتم و از دلتنگی گریه میکنم .

تو جشن الفبای پایان سال مادر دوست دخترم رو دیدم ...خودش بود...اول شک داشتم ولی اونم منو بیاد آورد.. بهم گفت ک دخترم همش اسم دخترت رو زبونشه...

هنوزم نمیدونم دوستم همونقدر بمن محبت داشت ک من داشتم یا نه...ولی قشنگ حس میکنم دخترش ب دخترم همونقدر محبت داره

🙂❤️🥺

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعده سی سال مگه میشه از روی فیس تشخیص داد همو؟ اونم زمانی ک بچه بودین همو دیده بودین و بعده بلوغ کل ...

من ک خودم خیلی قیافم عوض شده نمیدونم چطور منو شناخت.

ولی من قشنگ چهره ش تو ذهنم بود