2777
2789

بهش سپرده بودم فلان مسئله رو مامانت پرسید نگی بهش هااا..  باز رفته گفته میگه من نمیتونم دروغ بگم.. 

برا آزمون استخدامی میخونم نمیخوام بدونن ک مبادا قبول نشدم کسی نفهمه. باز گفته مهسا کو چرا نمیاد شوهرمم گفته داره واس آزمون میخونه. الان چننند روزه ناراحتم. اولش وقتی فهمیدم میخواستم خودمو خفه کنم از دستش. اخه قبلا سر دانشگا رفتنم بهم گفتن چرا انقد میخونی قبول نمیشی. اونا نیستن ک کار تو خونه پیش بیاد مهمون بیاد و...  چند روزه ذو نمیدم ب شوهرم امشب دیگه قاطی کردم براش. گفتم مجبور نیستی راستشو بگیییییی. مادرشم دهن لقه. کافیه یکی بپرسه عروست خوبه بگه اره داره واس استخدامی میخونه. بچه ها من دست خودم نیست. دوس ندارم کسی از ریز کارام باخبر باشه خودمم فضول نیستم تو مسائل دیگران. بنظرتون من زیادی حساسم؟

مجبوری کارات رو طوری انجام بدی شده تم نفهمه  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری شوهر منم همینه چند وقت پیشا سر این موضوع قهر کردم قول داد تکرار نکنه ولی باز میگه و باعث دخالت اطرافیان میشه 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

مادرشوهر منم همچی رو ریز درشت اگه بدونه به خواهراشو خواهرشوهراشو جاریاش میگه

مثلا داره پا تلفن با خواهرش حرف میزنه :محیا مخواد فلان کار و کنه بعد من قیافم اینجوری میشه یهو😳حتی یسری چیزارم از خودش درمیاره اونسری داشت  برا جاریش چسی میومد میگفت خواهر محیا درامدش  زیاده ماشالا  دکتره(اتفاقا درامدش نسبت به دکتر بودنش معمولیه😐)

منم میمونم چی بگم نمیخوام ضایش کنم

ولی خوب شکر خدا شوهرم دهن لق نیست اصلا ابدا