2777
2789
عنوان

کیا ابنجورین؟

105 بازدید | 21 پست

دیدم بعضیا وقتی با یه نفر همکلام میشن همه چیز زندگی شون رو میگن،

یه نفر هست اینجوریه، نمی‌دونم چطور باید باهاش برخورد کنم، ریز به ریز کارهاشو میاد میگه

مثلاً حتی میگه رفتم مغازه تاید و روغن و کره خریدم! 

از سر کار اومدم چای خوردم فیلم دیدم ....

رفتم به خانم فلانی گفتم فلان

درحالی که من کمترین اشاره ای نکردم و سوالی ازش نمی پرسم اصلأ که مبادا معذب بشه

ولی اینکه ما آشنایی خاصی باهم نداریم و اینقدر راحته رو نمیفهمم

وای برای من اینجور افراد غیرقابل تحمل هستن، متاسفانه یکی از نزدیکان خودم هم همینطوریه 🥴

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حالا باهات احساس راحتی کرده همه چیو میگه چه اشکالی داره

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
دلش دریاست بیخیال شو  قیافه نگیر هرکس ی اخلاقی داره دوست نداری باهاش نگرد مجبورت ک نکردن

قیافه نمی‌گیرم

ولی من اصلأ نمیتونم مثل خودش باشم، و فکر میکنم ناراحت میشه

همسایه ست باهام

و مدام میاد دم در و به هر بهونه ای میخواد حرف بزنه، من که حرفی نمی‌زنم انگار معذب میشه

ببین اون آدم شاید خیلی تنهاس ک روزمرگیاش برات میگه

آره اتفاقا خیلی تنهاست

منم تنهام اغلب

ولی چون من خیلی درون گرام قابل هضم نیست برام، و نمی‌دونم در مقابل باید چطور رفتار کنم که نشون بدم درکش میکنم و ناراحت ش نکنم

قیافه نمی‌گیرم ولی من اصلأ نمیتونم مثل خودش باشم، و فکر میکنم ناراحت میشه همسایه ست باهام و مدام ...

تو شخصیت خودت داری اون خودش 

قرارنیست همه شبیه هم بشن

سعی کن کمتر باهاش ارتباط بگیری و در باز نکنی 

کم کم دستش میاد

یا اگر اومد حرف بزنه شال و کلاه کن برو بیرون بگو کار داری عجله داری

یا مریضی ی جوری ک الان نمیتونی باهاش حرف بزنی 

کم کم میفهمه خودش  

اگه طرف نقابلت زیاد از خودش نگه ناراحت میشی؟ فکر می‌کنی داره خودشو برات میگیره؟

نه بعدش خود خوری میکنم که چقدر احمقم به اون چکار که من چی خریدم چکار کردم چی پوشیدم کجا رفتم که همه چیزم بهش میگم اخلاق بدی هست وقتی کسی بهم زنگ میزنه احوالم بپرسه تمام امار یکساله زندگیم بهش میدم بعدش یجورای خود زنی میکنم که چرا حرف زدم.بعضی از ادمهای اطرافم که اخلاقم میدونم هرزگاهی بهم زنگ میزنن منم مثل احمقا امار کل خاندانم میزارم تو سینی براشون بعدش کلی خودم سرزنش میکنم که اونطرف فقط قصدش امار زندگیت بگیره بهت زنگ زده به همین خاطر با کل اطرافیانم قطع رابطه کردم🤦‍♀️🥴

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
بنویس خالی میشی  تو زندگیت هدف بزار  از بیکاری درمیای

از وقتی ازدواج کردم تمام اهدافم سوخت تموم شد.

سرگریم فقط خودم با سریالهای کره ای خفه کنمه😑

❤️‍🩹 I`m ok