2777
2789

شوهرم خیلی بی ادبه جلو بچه ام فحش میده بادشکمشو راحت خارج می‌کنه دیگه خسته شدم ازدست کاراش ...طفلی بچه ام چه گناهی داره..خیلی بی ادبیه انگار مامانش تربیتش نکرده فقط نون آب داده کوفت کنه بزرگ شه ا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم گوز میده 

دخترمم یاد گرفته 

منم میخندم حقیقتش 

دل خوشیمون ب همین چیزاست 

ب دخترم میگم توهم مثل بابات گوز گوز شدی

شماگوز بدین من بیچاره بو کنم 

دخترمم غش میکنه از خنده

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
شوهر منم گوز میده  دخترمم یاد گرفته  منم میخندم حقیقتش  دل خوشیمون ب همین چیزاست&n ...

وااای نگو من پسرم میگه مامان بابایی بویی داد 

بچه ام خیلی بددله یباربالاآوردوبهش گفت بابای من حالم بدشده درجواب بچه خندید گفت طوری نیست بزرگ شدی یادت میره

وااای نگو من پسرم میگه مامان بابایی بویی داد  بچه ام خیلی بددله یباربالاآوردوبهش گفت بابای من ...

خوب اون خیلی شل برخورد میکنه

شماهم خیلی سفت و سخت 

دوتاتون یکم کوتاه بیاین 

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
خوب اون خیلی شل برخورد میکنه شماهم خیلی سفت و سخت  دوتاتون یکم کوتاه بیاین

وی بگم اینکارش واسه من رواعصابه من نمیگم توخونه راحت نباشه باشه ولی حدوحدود حالیش باشه بعدشم دستشویی نزدیکه دورنیست تاعصبانی میشه باگوزخودشوآرام می‌کنه خیلی بیشعوره اه بدم میاد ازش اق

وی بگم اینکارش واسه من رواعصابه من نمیگم توخونه راحت نباشه باشه ولی حدوحدود حالیش باشه بعدشم دستشویی ...

وای تو رو خدا ببخشید دلم درد گرفت از بس خندیدم . من تصوراتم خیلی قویه 

الحمدلله رب العالمین 
وای تو رو خدا ببخشید دلم درد گرفت از بس خندیدم . من تصوراتم خیلی قویه 

عیب نداره گلم بخندتادنیا به روت بخنده😂😂😂

من خاطره گوزی زیاد دارم ازش چندباررفتیم برای خرید تومغازها میخواد حساب کنه پولش زیاد میشه به طورنامحسوس  بوق میزنه بعدشم حساب می‌کنه وجیم