هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش از یه استادی ویدیوهاشو گرفتم ولی فعلن فقط دارم گوش میدم و تمرین میکنم... چونمنریاضی رو نمیخو ...
نترس
ببین تو ریاضی و فیزیک معمولا تست ها همه نکته دارن
کسی ک نکته رو دونه وقت میذاره حل میکنه زمان از دست میده و استرس میگیره
ولی کسی ک نکات تستی رو بلد باشه با نگاه اول متوجه جواب میشه
برا همین میگم کلاس خیلی تاثیر داره
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
نترس ببین تو ریاضی و فیزیک معمولا تست ها همه نکته دارن کسی ک نکته رو دونه وقت میذاره ح ...
آهاان خیلی ممنون❤❤ حالا ریاضی و فیزیک رو برا من که همیشه ازشون میترسیدم و سراغش نمیرفتم مثل یه غوله و روش درست خوندنشو هیچ وقت یاد نگرفتم🤦♀️ ولی الان میخوام با استفاده از تجربیاتتون بخونم و خودمو محک بزنم