2777
2789
عنوان

مادرم حرفی بزن ک تشنه لالاییم....

201 بازدید | 27 پست

میشه برا شادی روح مامان جوونم یه صلوات بفرستین..

خیلی سخته نیستی مامان..

عروسیمه اما نیستی کنارم مامان..

سخته مامانننننننننننننننننننننن

عضو گروه بنفش💜💜وزن اولیه :۹۳/وزن هدف:۸۰

چقدر سخته....روحش شاد.مادر منم سه ساله نیس😔😔

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحشون شاد 🖤🖤

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
 واااای واای از بی مادررری'..دارم دق میکنم ..کجایییی مادرررررم عزیز م عشقم ..الان کجایییی چکار ...

مادرت همیشه کنارته.چندجا وجودشو حس کردم...ازش بخواه برات دعا کنه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
مادرت همیشه کنارته.چندجا وجودشو حس کردم...ازش بخواه برات دعا کنه

بخدااا بعضی روزا حس خودکشی میگیرم..احساس میکنم نمیتونم بدون مامانم باشم...خاطراتش ..صداش ..عدالت پختناش ..‌وااای میخوام بمیرم از دلتنگی ...آخه چقد ظلمه این مرورگ...فکر اینکه دیگه مادرم کارش تو این دنیا تموم شده ..فکر اینکه تا ابد دیگه مادری نیست دورهمی با مادر نیست درد و دل با مادر نیست میخواام بمیرم...آنروز کلی ضجه زدم بخدا که خدایااا نه دنیاتو میخوام نه آخرتت و .‌فقط ماااادرم و میخوااام ..کوووو جواب ..التماس هر کس و کررردم جوابی نبود

بخدااا بعضی روزا حس خودکشی میگیرم..احساس میکنم نمیتونم بدون مامانم باشم...خاطراتش ..صداش ..عدالت پخت ...

بخدا منم همینم.قشنگ میفهممت .اما میاد تو خوابم میگه ببین مونا من هنوز دوست دارم من هستم.بعضی روزا خیلی حالم بد میشه.یه بار بابام مریض بود پول نداشتیم تو بیمارستان حس کردم مادرمو یه لحظه دیدم.۳۰ میلیون پول بیمارستان بود رفتم صندوقداری گفت یه خانم حساب کرده...۳۰ هزار فقط بدهکارید.ببین گلم معجزه میکنن یاداوری میکنن پیشتن

من که هنوز'نشونه ای ندیدم ‌.فقط'دارم پیر میشم از'غم

ازش خواستید؟رفتید سر مزارش ازش بخواید.مقدسه

ازش خواستید؟رفتید سر مزارش ازش بخواید.مقدسه

زیااااد ..اینقد التماس خداااا کردم.‌اینقد چله گرفتم.‌اینقد التماس'چهارده معصوم کردم تک تک شون ..دیگه دلخور شدم از خداااا..امسال گفتم روزه نمیگیرم..هر چی در زدم کسی جوابمووو نداد

زیااااد ..اینقد التماس خداااا کردم.‌اینقد چله گرفتم.‌اینقد التماس'چهارده معصوم کردم تک تک شون ..دیگه ...

فدای دلت بشم من.به این اعتقاد دارم بعضیا روحشون مجدد وارد جسم جدید میشه شاید خواسته متولد بشه.حتی مادرم تو خواب جزئیات عملش رو به خواهرم گفته بود چون زیر عمل فوت شده بعد ما که از دکتر شکایت کردیم دیدیم علت فوت همونایی بود که مادرم گفته بود

زیااااد ..اینقد التماس خداااا کردم.‌اینقد چله گرفتم.‌اینقد التماس'چهارده معصوم کردم تک تک شون ..دیگه ...

بعدم گلم نیازی نیس چله برداری.فقط موقعی که باهاش خلوت میکنی بگو خدایا میشه با مادرم اسمشو بگو اسم پدرشم بگو حرف بزنم اجازه بهش بده بیاد کنارم حرف دارم.بعد شروع کن حرف زدن بگو همه حالشون خوبه گریه نکن.بعد دردو دل کن

فدای دلت بشم من.به این اعتقاد دارم بعضیا روحشون مجدد وارد جسم جدید میشه شاید خواسته متولد بشه.حتی ما ...

نادر منم یهووو شد نمیدونیم ‌‌سالم و سلامت ‌‌شب او بیمارستان با هم غدا خوردیمدقرار شد صبح من بیام کارای ترخیص'و بکنم ..صبح دکتر قلب اومده برا ویزیت و امضا ترخیص.. دو تا قرص'داده و مادرم تا ظهر تمام...البته مامانم به علت دیگه بستری بود ‌‌‌‌‌‌...دو هفته قبلش تمان آزمایشات واسکن قلب'و ...همه چی عااالی و سالم ‌..داغش پیرمون کرد ..داغون شدیم .‌‌بیمارستان هم کلا زیر بار نرفت .‌کلا پرونده رو عوض کردن .‌مادرم مادرم مادرم حسرتش موند برامون..جطور رفت ..جطور غریبانه و مظلومانه جون داد..خدایا صبح بیدار شد منتظر بود مرخص بشه بیاد خونه اش ..رفت خوابید تو قبر...درررد درررد درررد زجررر زجررر زجررر تا آخر عمرم...کاش عمرم کفاف نده به این غم

نادر منم یهووو شد نمیدونیم ‌‌سالم و سلامت ‌‌شب او بیمارستان با هم غدا خوردیمدقرار شد صبح من بیام کار ...

اشکم درومد بخدا بمیرم برات منم همینارو کشیدم ۱۲ روز مادرمو نمیزاشتن ببینیم مرگ مغزی شده بود.چون گند زده بودن.بیمارستان میلاد لعنتی بود دکترش اشنا بود.بهترین دکتره مثلا.خدا لعنتش کنه...وای میفهمم چی میکشی...جنازه مادرمو تحویل دادن بو گرفته بود.😭😭😭😭