2777
2789
عنوان

پریودی

78 بازدید | 10 پست

قرصی چیزی هس براعصابوآروم کنه من یه هفته ب پریودیم و۴روز اولش ینی بی نهایت عصبیم بچه هام طفلکیا اذیت ک میکنن دوسدارم خفشون کنم وهمچنین شوهرمو اصن ازهمه ادما بدم میاد فقط تنهایی رودوسدارم چیکارکنم مثه دیوونه هامیشم خودمم این وسط خیلی اذیت میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا پس تنهانیستم الان ک بچه هام خوابیدن دلم میسوزه خیلی دادزدماااااا خیلی😔😔

میفهمم چی میگی.بیچاره پسرم رفتارش مثل همیشه اس .یعنی رفتاری که تو روز عادی عین خیالمم نی تو این شرایط عصبیم میکنه.بنده خدا همسرم درکم میکنه ولی خب پسرم حالیش نیست .منم عصبی میشم و بعد خوابیدنش سرتا پاشو ماچ میکنم🥺

میفهمم چی میگی.بیچاره پسرم رفتارش مثل همیشه اس .یعنی رفتاری که تو روز عادی عین خیالمم نی تو این شرای ...

باز خوبه تو یکی داری من دوتا پسر شر اوففففف...سرشب دیگه  ازبس باشوهرم غرزدم بابچه هام سروصداکردم ازاینا خسته شده بودم گیر داده بودم ب بازیگره تلویزیون به خاطر کارای اون باشوهرم غرمیزدم  😬ینی موضوع براگیردادن کم آورده بودم🤕