2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جز ضرر هیچ چیز نداره. شوهر خواهرم ۵۶۰ میلیون گذاشت الان شده ۲۱۰ میلیون.

خب آخه میگن مبلغ کم باید بذاری و طولانی مدت روش حساب کنی در کوتاه مدت سودی نداره 

God , I love you❤️

خب آخه میگن مبلغ کم باید بذاری و طولانی مدت روش حساب کنی در کوتاه مدت سودی نداره 

فعلا که ۲ سال گذشته.

۴ سال دیگه هم بگذره همین ۲۱۰ میلیون هیچ میشه.

چون ارزش پولمون داره میاد پایین

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
جز ضرر هیچ چیز نداره. شوهر خواهرم ۵۶۰ میلیون گذاشت الان شده ۲۱۰ میلیون.

اره منم اشتباه کردم سودهام همه پرید الان خوب شدن با توجه به تورم و‌سود آوری شرکتها مخصوصا خودرویی ها کلا بازار های دیگه فعلا اشباع شدن فقط بورس عقب افتاده

اره منم اشتباه کردم سودهام همه پرید الان خوب شدن با توجه به تورم و‌سود آوری شرکتها مخصوصا خودرویی ها ...

اره...چقدر ادم ضرر کرد ، طرف خونه و ماشینش فروخت گذاشت تو بورس..

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
الان بزن ثبت نام سجام و ثبت نام کن بعدشم از شنبه تا چهارشنبه پاشو برو کارگزاری بورس توی شهرتون و حضو ...

من غیر حضوری انجام دادم خیلی راحت بود 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

من شوهرم ۶سال پیش که پارس بود ۳۰ ملیون ۵۰۰ تومن گذاشت ماه پیش ازش ۳ ملیون بود اینم بلند مدت واردش نشو فقظ ضرره

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰