2777
2789
عنوان

کودکی من😔

179 بازدید | 11 پست

دوستان من بچگی خیلی بدی داشتم،وضعیت مالی بد،پدر و مادری که کتکم میزدن،هیچ محبتی نبود هیچوقت، حتی یادم نمیاد بغل مامانم خوابیده باشم،همیشه وقتی کتکم میزدن یه آینه دستم میگرفتم و با خودم حرف میزدم و گریه میکردم،همیشه تنها بودم،چهره م خیلی خوب بود ولی همیشه خدا ایراد میگرفتن،طوری که هیچ اعتماد به نفسی نداشتم و هنوزم ندارم،فوق العاده درسم خوب بود اما همیشه میگفتن تو آخرش یه چوپون میشی،انقدر اعتماد به نفسم داغون بود که خییییلی ساکت و گوشه گیر شده بودم،بعدش چندسال واسه راهنمایی و دبیرستان رفتم خوابگاه و ازشون دور بودم و تو اون سالها خیلی آرامش داشتم واقعا،انقدر کمبود محبت داشتم که وقتی متوجه شدم پسری بهم علاقه داره بدون این که شناختی ازش داشته باشم باهاش دوست شدم فقط برای این که از لحاظ عشق ومحبت یه مقدار ارضا بشم،چندسال بعد با یه نفر دیگه ازدواج کردم و الان سال ها از ازدواجم میگذره،مادرم موقع مجردیم اصلا نمیذاشت راحت با‌شم و آرایش کنم مدام سر این قضیه جنگ بود توی خونمون،الان ولی من از آرایش بدم میاد و از چهره خودم راضیم، باهاش کنار اومدم،مامانم مدام گیر میده، یکم آرایش کن، یه رژ بزن، چرا این شکلی شدی، چقدر جوش زدی، خیلی چاق شدی،موهاتو رنگ کن، پاشو یه کرم به صورتت بزن،این لباس و نپوش،حتی از بچمم ایراد میگیره که چرا اینجوری لباس تنش کردی؟ موها‌ش و شونه کن،درصورتی که هم خودم هم بچم اکثر مواقع مرتبیم،یه شب انقدر شوهر و بچم اذیتم کردن که گفتم من میرم خونه بابام یکم ذهنم آروم شه،رفتم خونشون و بخاطر اینکه من تنها رفتم اونجا و بچم و تنها گذاشتم یه جنگی راه انداختن که خدا میدونه،آخرشم بابام منو از خونه انداخت بیرون و گفت دیگه پات و اینجا نمیذاری،بچه ها من انقدر همیشه تنهایی کشیدم و از لحاظ روانی اذیت شدم که چندسال داروی اعصاب مصرف کردم،من هرشب میرم دوساعت حدودا خونشون و حالا بابام چند دیقه که پیشمون میشینه میره تو اتاقش و دیگه بیرون نمیاد،امشب اومدن خونمون بعد مدتها و نیم ساعت نشستن،من چای تازه دم کردم اما حتی یه استکان چای هم نخورد و پاشدن رفتن که برن خونه داییم،دیگه عمرا نمیرم فوقش هفته ای یه شب،انقدر توی این سالها دلم شکسته که اندازه نداره،البته پدر و مادرم از نگاه مردم بهترینن ولی از نگاه من نه! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حتی اگه اونا ارتباطشونو بات کم نمیکردن خودت باید ازشون فاصله بگیری 

همیشه از بچگی بهمون گفتن به پدر و مادر احترام بزار ولی نگفتن وقتی پدر و مادر به بچه احترام نمیزارن باید چیکار کرد

تو باید روح آسیب دیدتو ترمیم کنی تا همون کاری که با تو کردن تو با بچت نکنی تا بقیه زندگیت حال خودت با خودت خوب باشه 

بنظرم حتما به یه روانشناس مراجعه کن ترجیحا یکی که رویکرد روانکاوی کار میکنه

چون تو توی گذشته گیر کردی و مشکلاتت به گذشته برمیگرده کمک میکنه که تله هایی که تو گذشته درست شدن حل بشن 

یا کتابایی بخون که بتونه حالتو بهتر کنه 

بنظرم حتی اگه اونا ارتباطشونو بات کم نمیکردن خودت باید ازشون فاصله بگیری   همیشه از بچگی ...

ممنون عزیزدلم، انقدر قشنگ نوشتی که بارها خوندم، آره حتما میرم💚