2777
2789
عنوان

کمکککک آبله مرغون گرفتم

2574 بازدید | 38 پست

توروخدا بگید چیکار کنم زودتر خشک شن دونه ها تو سرمم دراومده  درد داره سرمو رو بالشت میذارم🥺😭🥲

بنظرتون میتونم حموم کنم؟

کسی صابون یا شامپوی خاصی میشناسه؟

دکتر فقط پماد داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا دو هفته حمام نرفتم

سخته ولی تحمل کن. اصلا دست نزن خودش خوب میشه. عرق کاسنی و خنکیجات بخور.

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 

دخترم گرفته دو هفته پیش.....الان زخماش دارن میوفتن....دستکاری نکن اصلا...هر روز برو حموم با صابون با دست...... نه با لیف....بشور بدنتو...اومدی بیرون پماد کالامین با هیدروکورتیزون بزن...خشک میشه...

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

منم گرفتم ،،،خوب میشی ولی بسیار اعصاب خوردی داره😶😂😂من پشتم کلا جوش بود تا 5روز روبه شکم میخابیدم

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌