2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت به کسی ک مجردی زندگی میکنه دیده خوبی ندارم  پسری هم ک بیاد خاستگاریم اگه خونه مجردی داشته ...

آره عشقم حق باشماس نظرتم محترمه! 

اخه نه ک اونایی ک پیش خونوادشونن همشون مریم مقدس طوررفتارمیکنن😐

Dunyada olumden baskasi yalan

منم ی سال خونه مجردی بودم واقعیتش تو اشپزخونه غیر از گاز و یخچال و بشقاب اینا هیچی بدردم نخورد ینی ادم حال انچنانی نداره بره اسنک درست کنه یا کارای عجق وجق کنه حالا اگر اهل این چیزام هستی یه توسترم بخر و اگر تنبلی ی جارو برقی ..اگه مرتبی اتو هم فراموش نکن...رگال لباس و سه چهار دستم رختخواب چون بیشتر شبا دوستات تلپ میشن😂😂 

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
نسبت به کسی ک مجردی زندگی میکنه دیده خوبی ندارم  پسری هم ک بیاد خاستگاریم اگه خونه مجردی داشته ...

من از وقتی تنهام سالم تر زندگی میکنم تا وقتی با خانواده بودم🤣

میدونم چی ت فکرته ولی خو هرکسی ک خونه مجردی داره ادم بدی نیس پس جم نبند خوب و بد هس دیگ یسریاشون ادمن جنبه دارن یسریا دیگ ام ک سابقشون ریدس یکاریی میکنن بقیه بدبین شن نسبت ب بقیه مستقلا

رشد کردم ولي فهمیدم باید یا خودکشي بکنم یا کشته بشم
جدی خوشبحالتون هی

ایشالا قسمت شمام بشه عزیزم ،البته ما بخاطر اینکه دانشگامون یه جاعه خونمون یه جا هم رشته هم هستیم و از بچگی باهمیم تصمیم گرفتیم یه خونه بگیریم البته سختیای خودشم داشت بدون پدر مادر اجازه نمیدادن😑اخه یکی نی بگه به شما چه با ۱۹ سال سن خره خانیم برا خودمونا😂🤌

پسری که خونه مجردی نداره از خونه مجردی دوستاش استفاده میکنه😂

همشون عوضین 

حالا کسی بره شهره دیگه برای کار یا درس باز ی چیزی 

ولی کسی ک تو شهره خودش پدر و مادرش رو ترک کنه و بره  خونه مجردی به نظرم قابل اعتماد نیس

خدایا شکرت🙏