الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ی سال خونه مجردی بودم واقعیتش تو اشپزخونه غیر از گاز و یخچال و بشقاب اینا هیچی بدردم نخورد ینی ادم حال انچنانی نداره بره اسنک درست کنه یا کارای عجق وجق کنه حالا اگر اهل این چیزام هستی یه توسترم بخر و اگر تنبلی ی جارو برقی ..اگه مرتبی اتو هم فراموش نکن...رگال لباس و سه چهار دستم رختخواب چون بیشتر شبا دوستات تلپ میشن😂😂
۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
ایشالا قسمت شمام بشه عزیزم ،البته ما بخاطر اینکه دانشگامون یه جاعه خونمون یه جا هم رشته هم هستیم و از بچگی باهمیم تصمیم گرفتیم یه خونه بگیریم البته سختیای خودشم داشت بدون پدر مادر اجازه نمیدادن😑اخه یکی نی بگه به شما چه با ۱۹ سال سن خره خانیم برا خودمونا😂🤌