2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون عوضین  حالا کسی بره شهره دیگه برای کار یا درس باز ی چیزی  ولی کسی ک تو شهره خودش پ ...

شماقضاتشون نکنی بهتره چون توشرایط زندگیشون نیستی ک بفهمی دلیل انتخابش ازمستقل شدن چی بوده 

Dunyada olumden baskasi yalan
همشون عوضین  حالا کسی بره شهره دیگه برای کار یا درس باز ی چیزی  ولی کسی ک تو شهره خودش پ ...

من اونو نمیدونم 

چون خودم دانشجو شهر دیگه بودم یه ترم خوابگاه بودم فقط

بعدش خونه گرفتیم با دوستام 

و چندسال همخونه بودیم 

خیلی از دوستام اومدن تهران و خونه مجردی گرفتن 

یه دوستم که ۱۵ سال بیشترهست

توی تهران خیلی عادی شده

میدونم چی ت فکرته ولی خو هرکسی ک خونه مجردی داره ادم بدی نیس پس جم نبند خوب و بد هس دیگ یسریاشون ادم ...

درسته همینه 

ولی باور کن تا دیدم عوضی 

با جنبه هاش شاید یک درصد باشن و ۹۹ درصد دیگه .....

خدایا شکرت🙏
من اونو نمیدونم  چون خودم دانشجو شهر دیگه بودم یه ترم خوابگاه بودم فقط بعدش خونه گرفتیم با دو ...

دقیقا الان که سن ازدواج رفته بالا عادیه جدا بشن از خانواده دوستای تهرانی من همنیجورین دختر و پسز

شماک پیش خونوادتی قطعاباتوجه به حرف واعتقادتون ک زودتربایدازدواج میکردین چون نمونه یه زن با تقواوپره ...

من درگیر ی سری مشگلات شدم 

بوده خاستگار ولی همه عوضی از خونه مجردی گرفته بودن با هوس باز و ...

کیسی ک میخواستم تا بحال نبوده وگرنه ازدواج کرده بودم 

خدایا شکرت🙏
شروع کن وگرنه کسی نمیاد پیشنهادشو بده من یه روز ناغافل خونه گرفتم ختم کلام ۱۹ ساله هم بودم

عزیزممممممممممممممم هزینه هاشو چطور اوکی کردی تو 19 سالگی؟

من نوزده سالگیم گذشته اما این همه پول ندارم

هزاران بار تعلیق شده انقدر تعلیق شدم که حتی اسم اکانت های اولمو یادم نیست شاهد حماسه های اقدس الویه-غلام نصاب-جیش چرخشی-دلوینت و دنیا همسرم-گلبهار-سمیرای دست دراز -اشپزی با پلوپز تو جنگل _اونی که گریه میکرد فلانی تو تاپیک من پیام نزاره و.....نی نی یار گرامی قبل تعلیق تذکر بده حداقل