2777
2789
عنوان

اگه منو اینجا دیدین با چوب بیفتین دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 24 پست
من دست به کفگیرم خوبه میشه با کفگیر دنبالت کنم؟😂

چون نیتت خیره مختاری😁

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ دردم گرفت از تصورش🤣🤣🤣

برو خواهر تا نزدم‌ چلاغت‌ کنم😂😂

تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش‌ دختر😉‌   رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیک‌های رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس‌ ششمی هستم و لطفاا‌ ازم نخواید‌ بگم کی‌ باردار‌ میشید یا کی‌ درسخون میشید اینا به خودتون‌ بستگی داره!!!😑
خب الان دارم میبینمت 🤨🧹

داشتم کامنتارو میخوندم که خیالم راحت بلشه اگه برگشتم نی نی سایت با شمشیرو دمپاییو کفگیر پذیرایی میشم😂😂

😂😂خیر  ولی‌ آلن اگه نری مادر دهه شصت صدا میزنم با دمپایی بیانا

😨😨😨🤕😵

نی نی سایتیا خوب دست بزن دارن انگار😁😁

والا بخدا 😂همه اعصابامون داغونه

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
داشتم کامنتارو میخوندم که خیالم راحت بلشه اگه برگشتم نی نی سایت با شمشیرو دمپاییو کفگیر پذیرایی میشم ...

آره خیالت راااااحت ما این جا به صورت شبانه روزی در خدمتت هستیم   

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)