2777
2789

سلام وقتتون بخیر طاعات و عباداتتون قبول باشه .ما ی ماشین ساینا داریم در حدصفر چن ماه کارکرده بعد اینکه مستاجریم واصلا پس اندازیم نداریم الان میخوام این سری ثبت نامای ایرانخودرو ک شروع میشه ساینا رو بفروشیم واریز کنیم ب حساب ایرانخودرو برا پژو یا دنا و با بقیش ی پراید بگیریم هرموقع ک اسممون درومد پراید رو بفروشیم بقیش رو واریز کنیم بعد پژو رو گرفتیم میتونیم یا نگه داریم یا اینکه دوباره بفروشیم ی پراید تمیز بگیریم بقیشم بزاریم رو رهن خونمون .بنطرتون تصمیم عاقلانه ایه؟ ببخشید طولانی شد لطفا هرکی میتونه راهنمایی کنه خداخیرتون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چی؟

عرضم به خدمتتون ایرانخودرو دیگه قرعه نداره پیش فروشه خوب؟بعد به نرخ روز ازت پول میگیرن و قیمت مشخص نداره

شما ماشین زیر پاتو بفروشی واریز کنی واسه پژو

با بقیشم پراید بگیری خوب تا اینجاش حله،داری قسط های بعدی رو واریز کنی براش؟؟چون نصفشو دادی پیش ماشین،نصفشم پراید خریدی

خوب حالا داشتی و واریز کردی و ماشین تحویل گرفتی

فروختیش این پرایدم دادی رفت و یه پراید صفر خریدی بقیشو گذاشتی رو رهن خونه که هم ماشین سایناتو از دست بدی و یه عمر سوار یه پراید بشی،هم پولت رو بذاری رو رهن خونه که هر سال از ارزش بیافته و تا اخر عمرت مستاجری بکشی؟؟؟

خب خواهرم همون ساینا بفروش یکمی هم قرض و وام و پیش خونتون یه خونه نقلی و خوب بخر فوقش یک سال یا دوسال بدون ماشین میمونی ولی تا عمر داری میگی خوب شد خونه دار شدم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
عرضم به خدمتتون ایرانخودرو دیگه قرعه نداره پیش فروشه خوب؟بعد به نرخ روز ازت پول میگیرن و قیمت مشخص ن ...

مگ نمیگن ۱۰۰تومن بلوکه میکنی تو حسابت بعد قرعه کشی میکنن ب ترتیب ب همه ماشبن میدن؟ رو رهنم ک نزاریم پول روباز بجز ی پراید ک داریم تقریلا سیصد تومنی واسم میمونه میشه حداقل ی تیکه زمین تو شهرستان بگیریم یا اصلا ماشین نگیریم کلا پژو رو بفروشیم هفتصد و خورده ای با وام و اینا اگ شد ی خونه کوچیک بگیریم نمیدونم من فقط میخوام ی سودی کرده باشیم وگرنه بااین اوصاع ما هیچ وقت خونه دارنمیشیم

از ی طرفم شوهرم کلا دوست نداره که ما کل پس انداز زندگیمون همین ساینا ک زیر پامونه میگ بفروشیم پراید بگیریم من میگم اونوقت فوقش صد و خورده ای بمونه تو دستمون ک هیچی نمیشه باهاش کرد

از ی طرفم شوهرم کلا دوست نداره که ما کل پس انداز زندگیمون همین ساینا ک زیر پامونه میگ بفروشیم پراید ...

خب نه تو درست میگی نه شوهرت

ببین گلم چون خودم اینارو پشت سر گذاشتم دارم میگما وگرنه اختیار دار مالتی

ما یه پژو داشتیم با ۲۰۰گرم طلا،مستاجرم بودم 

۵سال لروسی کردیم هرچی گفتم بیا خونه بگیر گفت من عاشق ماشینمم نمیروشم نکرد،زد خونه رفت یهو بالا سال ۹۷ما با پول ماشینو طلا میتونستیم یه خونه عالی ۹۰متری تو بالاشهر بدون قرض و وام بگیریم ولی نکرد

خلاصش کنم تا ۱۴۰۰دعوامون شد گفتم ماشینو نفروشی مهرمو میذارم اجرا خلاصه قرار شد بفروشیم ،زد یه خونه ۴۰متری تو پس کوچه پایین شهر جور شد من ۸۰گرم طلا فروختم دادیم اونو خریدیم بعد دادیمش رهن

۱۴۰۱ اون خونه رو فروختیم با ماشینو و مابقی طلا ها و دویست قرض ی خونه ۱۲۰متری بالاشهر خریدیم

و الان ۹ماهه تو اون خونه ساکنم و شوهرم هر روز میگه بی ماشینی بهتره از مستاجریه

شما هم فوقش یکی دوتا محله برو پایین تر ولی اولویتت رو بذار خونه،حتی شده یه کوچولو

اگه دوستش نداشتی بدش رهن کامل با پولش خودت برو جای دیگه اجاره

البته میتونی ماشینو بفروشی و بعد که پول از بلوکه دراومد اینکاری که من گفتم کنی ولی خوب دارم میگم اینجا مشکل اقساط هست،میتونی هر بار مثلا دویست تومن نقد جور کنی؟

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
خب نه تو درست میگی نه شوهرت ببین گلم چون خودم اینارو پشت سر گذاشتم دارم میگما وگرنه اختیار دار مالت ...

اره میدونم عزیزم منم فکرم خونه دارشدنه ولی خوب ما الان بجز ساینا و ۵۰تومن رهن هیچی نداریم ولی اگ اون کار رو کنیم ماشین برامون دراد حداقل ۷۰۰میلیون میشه پولش ولی الان ساینارو ۴۰۰تومتم نمیبرن