2777
2789

الان ۲۶ هفتمه تو همین نی نی سایت دیدم خانومایی که تو بارداری لکه بینی داشتن هم امپول رگام زدن

ولی دکتر من بهم نگفت مشکلی پیش میاد؟؟؟

انت رجائي { 😍🌱 }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا رگام واسه لکه بینی نیستش که چرا الکی به خودت استرس وارد میکنی 

رگام رو زماني باید بزنی که گروه خونی خودت منفی باشه و همسرت مثبت یکی زمان بارداری یکی هم بلافاصله بعد زایمان

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
وا رگام واسه لکه بینی نیستش که چرا الکی به خودت استرس وارد میکنی  رگام رو زماني باید بزنی که گ ...

اخه الان تو نی نی سایت خوندم خانومایی که گروه خونیشون منفیه تو بارداری هر وقت دچار لکه بینی شدن باید بزنن

انت رجائي { 😍🌱 }
اخه الان تو نی نی سایت خوندم خانومایی که گروه خونیشون منفیه تو بارداری هر وقت دچار لکه بینی شدن باید ...

اینجام شد مرجع رگام اونی که گروه خونیش منفیه اونم یبار میزنن یبار بعد هر زایمان

تازه اگه مرد مثبت باشه

گروه خونیت چیه

گروه خونیم منفیه همسرم مثبت ۹ هفته لکه بینی داشتم دکتر چرا بهم نگفت باید رگام تزریق کنم؟؟؟ الان خیلی استرس دارم چون تو اینترنت خوندم باید بالافاصله بعد هر بار لکه بینی در بارداری باید رگام تزریق بشه

انت رجائي { 😍🌱 }
اخه الان تو نی نی سایت خوندم خانومایی که گروه خونیشون منفیه تو بارداری هر وقت دچار لکه بینی شدن باید ...

نه عزیزم من خودم گروه خونیم منفیه لکه بینی هم نداشتم یکی فکر کنم 20 هفته زدم یکی هم بلافاصله بعد زایمان. 

برای لکه بینی شیاف پروژسترون باید بزاری

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
گروه خونیم منفیه همسرم مثبت ۹ هفته لکه بینی داشتم دکتر چرا بهم نگفت باید رگام تزریق کنم؟؟؟ الان خیلی ...

دختر دایی من تو ۷ ماهگی زد برا بچه اول 

یکیم بعد هر زایمان میزنن برا بچه های بعدی

دختر دایی من تو ۷ ماهگی زد برا بچه اول  یکیم بعد هر زایمان میزنن برا بچه های بعدی

درسته ولی تو اینترنت نوشته این در صورتیه که مادر در طول بارداری خونریزی نکرده باشه در صورت لکه بینی و خونریزی هر موقع از بارداری باید حتما رگام تزریق بشه

انت رجائي { 😍🌱 }