2777
2789
عنوان

پیش دبستانی ۱

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 106 پست
پیش 1من که نفرستادم .اجباری نیست..چون میدونستم نمیتونه ازپس خودش بربیاد..امسال پیش 2بایدبره.من همه ا ...

تو خونه از شلوارای راحت و گشادش شرو کن بکش براش تا زانو پایین بگو بشین جیش کن کم کم خودش می بینه چقدر خوبه درنمیاره بپوشه دیگ درنمیاره 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم نیمه دوم ۹۶ هست . دسشویی تنها نمیره ولی تو حموم راحته جیش میکنه میشوره اما تو دسشویی دستش ب ...

عزیزم حتما بزارش پیش دبستانی دخترمنم ۹۶ ای هست پیشش الان درحال اتمامه

خیلی چیزا یاد میگیرن همه اعداد و انگلیسی و حروف الفبا شعر و قرآن البته دخترم از قبلم بلد بود اما بیشتر یاد گرفت 

نقاشی کشیدن و کار دستی کار با قیچی و گواش 

فقط بهش یاد بده خودش بره دستشویی حتی تو حموم هم  خودش دوش بگیره دخترمن از روز اول معلما خوششون اومد با این که یدونست خیلی مستقله باورشون نمیشد با اینکه نیمه اولیه ولی خودش همه کاراشو میکنه 

اخه خیلی کثیف کاری میشه خودشون بشورن .بچه منکه کلا ریزه میزه اس دستش بزور برسه اون پشت 😐😂😂

عزززیزم.دختر منم ریزه میزس.سال دیگه می‌ره پیش دو قدش ۱۰۱

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
عزیزم پیش ۲ اجباری نیست میتونی نبریش و خودت تو خونه باهاش رنگها و اشکال و اعداد را کار کنی یاد بگیره ...

پس چی جور میخلی بفرستش مدرسه

ایشالله که بشهههههههه...تا خداهست میشههههههه                     

دقیقا ویژگی های دختر اول منم همینطوره😍

خودمون راحت میشیم هرچه زودتر یاد بدیم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

تو خونه از شلوارای راحت و گشادش شرو کن بکش براش تا زانو پایین بگو بشین جیش کن کم کم خودش می بینه چقد ...

دختر من ،دو سال خودش می‌ره حموم ،نمیزاره من برم بشورمش،مامان بزرگ منه

دختر من ،دو سال خودش می‌ره حموم ،نمیزاره من برم بشورمش،مامان بزرگ منه

ای جان😍😁

من میترسم تو حموم سر بخوره وگرنه از پسش برمیاد کلا خیلی شاخِ🥴