2777
2789
عنوان

پیش دبستانی ۱

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره بذار بلند بشه برداره ولی یادش بده قبل از اینکه بشینه و بخواد جیش کنه شلنگ رو برداره بذا ...

اره تصمیم گرفتم امسال بهار و تابستون این چیزاشو خودش یاد بدم انجام بده خیلی دوس داره تنها بره ولی بخاطر شیر اب میره تو حموم جیش میکنه . همه چیش خوبه باهوشه علاقه داره ب مدرسه اما میگه تو نباشی من دلم تنگ میشه بمون تو حیاط . خیلی ب یه سری چیزا وابستگی نشون میده 

پیش 1من که نفرستادم .اجباری نیست..چون میدونستم نمیتونه ازپس خودش بربیاد..امسال پیش 2بایدبره.من همه ا ...

منم باید شلوار در بیاره والا خودشا میشوره مکافات دارم .مربیا هم بیخیال

اللهم عجل لولیک الفرج 
من دخترم متولد بهار 97هستش امسال می‌ره پیش دبستانی ،اما کامل همه چی رو می‌فهمه ،همیشه میگم این کشیده ...

خواهر زاده من آبان ۹۷ هست و چون نوه اول خانوادمون هست خیلی در معرض توجه بوده و یجورایی لوسش کردیم از سر محبت و علاقه🤦‍♀️

اصلا هم بیخیال پستونک نمیشه هیچ توجیهی قبول نمیکنه،امسالم پیش ۱ شاملش هست و میدونم ک کلا با مشکل رو ب رو خواهیم شد

♥️ALLAH♥️
هر بچه ی جوریه نگران نباش اینقدر مربیا خوبن کمک مربیا همه را یادش میدن کمکش میکنن مشاور هست فقط یادش ...

که متاسفانه ترسوئه وبقیه زور میگن خدا بخیر کنه اینجور بچهارو 

دختر من نیمه دوم ۹۶ هست

خودش میره دستشویی خودشو میشوره هم پی پی هم جیش شلنگ رو قبلش میذاره رو شیر اب اماده باشه

بعدش سیفون رو میکشه گاها دستشویی کثیف بشه اونم میشوره😁بعد میاد دستاشو صابون میزنه میاد بیرون

لباساشو همشو خودش میپوشه خودش درمیاره

دارو شربت باشه خودش میریزه رو قاشق میخوره

خودش ناخن هاشو میگیره

دوسال و سه ماهگی از پوشک گرفتم دوسالگی از پستونک و شیشه از  سه ونیم سالگی هم همه اینارو کم کم یادش دادم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خواهر زاده من آبان ۹۷ هست و چون نوه اول خانوادمون هست خیلی در معرض توجه بوده و یجورایی لوسش کردیم از ...

بزارید مستقل بشه ،چند بار دستشویی بفرستین خودش بره بشورم ،کم کم یاد میگیره

اره گلم...اول پستونک ازش بگیرید.جدا ازمدرسه واسه فک ودندونش خوب نیست...دستشوییم نیازبه تمرین وصببررر ...

آره داستان شده این پستونک و شیشه شیر

البته طفلی تقصیری هم نداره ها من ک باشم خالش تا ۵سالگی با پستونک رل زده بودم و نگم از بچگی بابام ک عمه هام تعریف میکنن🤦‍♀️

انشاالله واس پیش ۲ آمادش میکنیم

♥️ALLAH♥️
من همش استرس دارم سرهمین...😖

من که صبح میخاد بره میبرمش سرویس تو خونه دیگه میره اونجا اصلا نمیره تا بیاد خونه.میگم چرا نرفتی میگه سرویس نداشتم ولی میدونم خودشا نگه میداره چون اذیت میشه و کسی کمکش نمیکنه

اللهم عجل لولیک الفرج